Na Plumlovském zámku zazvoní kordy

Šermíři Exulis přinesou na Plumlovský zámek historii a romantiku.
Šermíři Exulis přinesou na Plumlovský zámek historii a romantiku.

O víkendu 23. a 24. června ožije Plumlovský zámek další zajímavou akcí. Tentokrát oživí prostory a sály divadelní prohlídky. 

Klubové zařízení o.p. zámek Plumlov připravilo na tento víkend pro návštěvníky lákavá představení, která se konají  v sobotu i v neděli. Legendární příběh o lásce, zradě a pomstě potěší děti i dospělé, představení je plné dramatických šermířských soubojů i romantických scén. Plumlovský zámek zabydlí šermířská a divadelní společnost Exulis s příběhem tří mušketýrů s intrikami, šermem a zajímavými příběhy. 

Divadelní šermířská společnost Exulis vystupuje na českých i moravských hradech a zámcích, na festivalech a přehlídkách už bezmála dvě desetiletí. V jejich podání ožívají příběhy z historie dávné i z nedávné minulosti. Ve svém repertoáru má široký rejstřík komponovaných příběhů od doby antiky až po westernové období. Umělecký vedoucí Exulis Jaroslav Vaculík a jeho společnost jsou nejen profesionální šermíři, ale i skvělí herci a tanečníci v nádherných kostýmech. Tentokrát nabídnou intriky pana kardinála se vším, co k tomuto romantickému příběhu patří. Prohlídky jsou lákavé pro celou rodinu, děti do 5 let mají vstup zdarma. Rezervace vstupenek na mobilu 773 444 500.    

(jap)

Sobota, Červen 23, 2012 - 09:15 - Neděle, Červen 24, 2012 - 16:15

Poslat nový komentář