Produkty Starorežné v novém, ty jedou!

Produkty Starorežné v novém, ty jedou!
Nový design produktů Starorežné

Nová láhev, nový název, nový design. Tím vším si v poslední době prošly tradiční známé produkty prostějovské likérky Hanácká společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries.  A výsledek těchto změn? Úspěch! „Od zavedení novinky se již prodaly téměř 2 miliony láhví,“ zdůrazňuje marketingový manažer Jiří Pejša. 

Nová řada v sobě soustředila produkty Starorežné Prostějov. Jedná se především o oblíbenou Hanáckou vodku, ale také o tuzemák s tradičními 40 procenty, který se na trhu jen tak nedá sehnat. Ve výčtu samozřejmě nesmí chybět oblíbené bylinné likéry Karpatka a Bylinka nebo unikátní griotka s nejvyšším podílem ovocné šťávy na trhu. Jak vidno, pojmenování Hanácká zdůrazňující původ v slunném a úrodném regionu jen podtrhuje tradici a kvalitu prostějovských kořalek.

Nová podoba láhví, na níž má podíl grafický ateliér Mr. Design z Bratislavy, vycházela z bohaté tradice výroby a balení destilátů právě v provozech U Zeleného stromu v Prostějově. V této nejstarší palírně střední Evropy vyráběli první destiláty už v roce 1518 a na historii navazují stále. Ty pravé, ať už je to slivovice či hruškovice, se tu připravují výhradně z ovocných destilátů bez přidání jiného lihu, a stáčejí do dubových sudů, které pak zaručují jejich jemnou chuť.

Dodejme, že likérka v Prostějově se po sloučení s ústeckou Granette  stala druhým největším výrobcem lihovin v České republice.

 

Už jste dali svůj hlas Starorežné? 

Připomínáme, že stále probíhá hlasování o 7 divů Olomouckého kraje, ve kterém se o Vaši přízeň uchází Prostějovská Starorežná.

Hlasování v anketě 7 divů Olomouckého kraje probíhá výhradně na internetu na adrese: www.7divuOK.cz. Kraj k tomu vede dobré zabezpečení hlasování, kdy z konkrétní emailové adresy je možné hlasovat pouze jednou. Hlasovací stránka Starorežné je přímo tady.

(red)

Poslat nový komentář