Prostějov opět zvolí Miss středních škol

Prostějov opět zvolí Miss středních škol
ilustrační foto

Sličné dívky z Prostějova mají letos potřetí šanci vyhrát korunku pro královnu krásy a třeba i nastartovat svou kariéru v modelingu. Prostějov totiž letos již potřetí zvolí svou Miss Středních škol. Své fotografie mohou zájemkyně posílat již teď, finálový galavečer se pak uskuteční 30. listopadu ve Společenském domě.

„Od tohoto týdne začínáme oslovovat studentky středních škol. Všechny zájemkyně o účast v soutěži mohou zaslat do 30.9. email se svým jménem, názvem školy, fotografií a telefonním číslem na miladasokolova@seznam.cz. V současnosti jednáme o účasti také s Rudou z Ostravy," říká za pořadatele předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

Do soutěže se mohou přihlásit všechny středoškolačky, které bydlí v Prostějově nebo ty, které v Prostějově studují. "Podmínkou pro přihlášení je, aby dívky buď studovaly střední školu v Prostějově a nebo aby z Prostějova byly. A pak mohou studovat i v jiném městě," vysvětluje Sokolová a dodává, že v minulých ročnících si vítězky soutěže odnesly mnoho hodnotných cen. "Vyhrát mohly dívky například notebooky, poukázky na formování postavy, do fitcentra či multifunkční tiskárnu. Loňská miss získala náhrdelník v hodnotě 11 tisíc korun, první vicemiss tandemový seskok padákem a třetí dívka v pořadí víkendový pobyt v Lázních Slatinice." Zvolit svou miss mohli loni i čtenáři Prostějovských novinek. "Vítězka čtenářské ankety získala tiskárnu Canon," doplňuje Sokolová.

(bat)

Poslat nový komentář