Garnáty s mořskou štikou na česneku/ Gambas con merluza al ajillo

Garnáty s mořskou štikou na česneku/ Gambas con merluza al ajillo
Garnáty s mořskou štikou na česneku/ Gambas con merluza al ajillo (autor: Kateřina Francová)
Další fotky: 
Garnáty s mořskou štikou na česneku/ Gambas con merluza al ajillo

Doba přípravy: cca 20 minPorce: 1

Suroviny:* 10 garnátů* 1 filet mořské štiky* palička česneku* 1 sušená chilli paprička* sůl, pepř* bobkový list* citron* olivový olej

Příprava:Česnek nakrájíme na plátky a pokryjeme jím dno keramické misky. Na něj poklademe garnáty a filet mořské štiky nakrájený na menší kusy. Posolíme, popepříme, přidáme bobkový list a chilli papričku a zalijeme olivovým olejem. Vložíme do trouby předehřáté na 250 stupňů a pečeme cca 15 minut.Kousky ryby pokapeme citronem. Podáváme s chlebem.Pozor na spálený jazyk od horkého oleje.Dobrou chuť!Autorka receptu: Kateřina Francová

Poslat nový komentář