Garnáty s mořskou štikou na česneku/ Gambas con merluza al ajillo
Vydáno: So, 04/06/2013 - 11:25
Doba přípravy: cca 20 minPorce: 1
Suroviny:* 10 garnátů* 1 filet mořské štiky* palička česneku* 1 sušená chilli paprička* sůl, pepř* bobkový list* citron* olivový olej
Příprava:Česnek nakrájíme na plátky a pokryjeme jím dno keramické misky. Na něj poklademe garnáty a filet mořské štiky nakrájený na menší kusy. Posolíme, popepříme, přidáme bobkový list a chilli papričku a zalijeme olivovým olejem. Vložíme do trouby předehřáté na 250 stupňů a pečeme cca 15 minut.Kousky ryby pokapeme citronem. Podáváme s chlebem.Pozor na spálený jazyk od horkého oleje.Dobrou chuť!Autorka receptu: Kateřina Francová
Poslat nový komentář