Anglie netrpělivě čeká narození princátka

Anglie netrpělivě čeká narození princátka
ilustrační foto

 

V Londýně vrcholí porodní šílenství. Královské miminko by se mělo narodit každým dnem. Jen pro zajímavost jsme na netu vyhledali pár čísel.

4 – to je počet křestních jmen, která mají princ Charles a jeho synové princ William a Harry. Charlesovo plné jméno zní: Charles Philip Arthur George Windsor, William je William Arthur Philip Louis Windsor a Harry je Henry Charles Albert David Windsor. Také královské novorozeně bude mít spoustu jmen spolu s titulem princ nebo princezna z Cambridge.

2013 – tak přesně tolik stříbrných pencí nechala vyrazit Královská mincovna, aby byly rozdány dětem, které se narodí ve stejný den jako královský potomek.

31 – to je věk prince Williama v době narození dítěte. Narozeniny oslavil 21. června. Stejná číslice označuje i věk Kate, až se dítě narodí. Narozeniny slaví 9. ledna.

2 týdny – tak dlouhá je zákonem daná otcovská dovolená prince Williama, kterou si vybere po porodu a je běžná pro zaměstnance královského letectva (RAF).

3,21 kilogramu – přesně tolik vážil po porodu princ William.

8 – tolik vnoučat má královna Alžběta II.

4 – a to je počet pravnoučat, která královna Alžběta II. už brzy bude mít. Její vnuk Peter Phillips (syn Anny) a jeho manželka Autumn mají dvě děti: Savannah (2) a Islu (1). A kromě Williama a Kate oznámila nedávno těhotenství také Alžbětina vnučka Zara Tindall (dcera Anny).

Jestlipak jste nezapomněli, na kdy tipovala narození miminka naše bloggerka Olga Katlická? Podle ní (vlastně podle odhadů jejího siderického kyvadélka) by se mělo dítě narodit v pondělí 22. července a měl by to být chlapec. Takže uvidíme, jak to dopadne. Představte si, kdyby to vyšlo!!!

(red)

Komentáře

Bloggerka Olga Katolická to trefila!

 

Poslat nový komentář