Povahu prostějovské Vyvolené symbolizuje i její tetování!

Povahu prostějovské Vyvolené symbolizuje i její tetování!
foto: reality-show.panacek.com

 

Nejen sportovci, umělci a odborníci reprezentují náš kraj v rámci celé republiky. Nyní se dostává do záře reflektorů úplně jiný typ našeho zástupce. Je jím účastnice televizní reality show Vyvolení. Hned jako druhá se do vily, kde soutěžící stráví dlouhé týdny odříznuti od okolního světa, dostala díky hlasům televizních diváků Zdeňka Soušková z Kralic na Hané. 

Prostějované mohou Zdeňku znát z pizzerie Fontána, která do nedávna fungovala na náměstí TGM. Jejího bývalého provozovatele Bořka Nagyho se PvN zeptali na jeho zkušenost s novou prostějovskou „celebritou“.  „Samozřejmě jí v soutěži fandím. Osobně mne vůbec nepřekvapilo ani to, že se do vyvolených přihlásila, ani to, že postoupila. Byla vždy velmi společenská a byla ráda mezi lidmi. U mne pracovala jen krátce, protože práce servírky je mnohdy pro mladou ženu velmi náročná“, vyjádřil se prostějovský podnikatel Bořek Nagy.

Modrooká brunetka Zdeňka Soušková je vyučenou kadeřnicí, ale média o ní mluvila při startu soutěže jako o bezdomovkyni. Důvodem byla reakce jejích rodičů, kteří se s její účastí v soutěži nedokázali smířit a prý ji dokonce vyhodili z domova. Až do nástupu do vily, proto musela přebývat v autě nebo u kamarádů.

Aktuálně je navíc čtyřiadvacetiletá Zdeňka nezaměstnaná, ale dálkově studuje policejní školu. Jak sama říká, ujíždí na nakupování, ráda bruslí a běhá a miluje své dvě fenky.

 

Jeden ze zdrojů PvN prozradil na Zdeňku další zajímavost. Na těle má obyvatelka „vyvolené“ vily údajně vytetovaný latinský nápis, který lze volně přeložit slovy: „Život je boj.“  Ti, co ji znají, se shodují, že se určitě bude tímto heslem řídit i v televizní soutěži. 

Neděle, Srpen 25, 2013 - 14:15

Komentáře

No, Kralice na Hané, to se máte čím chlubit...

 

Je velice pěkna

:)))

yes:D:DD:

Je to místní ČÚZA

Poslat nový komentář