Bylo to psycho, ale dosáhla jsem, co jsem chtěla, říká Vyvolená pro PvNovinky

Bylo to psycho, ale dosáhla jsem, co jsem chtěla, říká Vyvolená pro PvNovinky
ilustrační foto internet

Když pětadvacetiletá Zdeňka Soušková z Kralic na Hané postoupila do další řady reality show Vyvolení, vzbudila značnou řadu ohlasů. Od velmi negativních po veskrze kladné a fandící. Zdeňku jsme vyzpovídali v pondělí večer, ve chvíli, kdy z Prahy cestovala do Brna.

 

 

Proč jsi vůbec do Vyvolených šla?

Jsem bez práce, bez peněz, bez bydlení. Co jiného mi zbývalo, než se zviditelnit. A povedlo se. (Smích) On je úspěch už jen to, když si uvědomíte, že se tam hlásilo 7 tisíc lidí. A vybrali mě.

Jaké to ve vile bylo?

Jednoznačně psycho. Nikdo si neumí představit, co se tam ve skutečnosti dělo. Já to obrečela hned první den a zoufale chtěla pryč. Nakonec jsem zůstala, ale znovu opakuji, je to psychicky nesmírně náročné. Nebyla jsem to já. Takhle se v normálním životě nechovám a myslím, že nikdo z těch, kdo ve vile jsou.  

Jak vidíš své účinkování ve vile?

Jak jsem už řekla, nebyla jsem to já. Po prvotní euforii, že jsem se tam dostala, následovala nesmírná únava. No ale k otázce...nestalo se mi to, co postihlo Nikol. Já se tedy veřejně nepomočila, ale trochu jsem to posrala. (Smích).

Mrzí tě, že jsi skončila?

Po jedné straně vůbec ne, bylo toho dost a účel to splnilo. Získala jsem neocenitelnou zkušenost, doufám si tvrdit, že i přátele. Samozřejmě že výhra by byla dobrá, no ale prostě to nevyšlo.

Chtěla by ses ještě se spolubojovníky vidět?

To ano, ráda bych zašla třeba na kafe s Romanou, Luckou, Láďou, i s Pavlem a Mirkem. Nemám s nimi problém, prostě je to soutěž a lidi jdou při snaze vyhrát lidově řečeno přes mrtvoly.

Hodně se spekuluje o tvém vztahu s Thomasem. Jak to tedy je?

Thomase mám moc ráda a myslím, že on mě taky. Velice jsme si navzájem pomohli a podrželi se v době, kdy nám oběma bylo nejhůř. Přála bych mu, aby ve vile vydržel až do konce a vyhrál, ale taky bych se s ním co nejdřív ráda setkala. Tak uvidíme, jak to dopadne. Každopádně mu fandím.

Už jsi určitě četla spoustu reakcí, článků a viděla reportáže z Vyvolených. Co si o tom myslíš?

Já si nemyslím, já vím, že 99 procent těch tvrzení není pravda. Nejen o mně, ale i o ostatních. Na druhou stranu chápu, že je to bulvár, a ten skandály potřebuje. Koho si myslíte, že zajímá, že mám sanitářský kurz a několik měsíců jsem ošetřovala lidi v léčebně dlouhodobě nemocných? Ale to, že mám silikonová ňadra, to řeší skoro každý. 

Co budeš dělat dál?

Vracím se do Prostějova, ale v pátek odjíždím zpátky do Prahy. Tady se jen potkám s kamarády a blízkými, seberu Džes a Izi (fenky jorkšírského teriéra, které Zdeňka chová) a v pátek už budu zase v Praze. Podepsala jsem spolupráci s Bleskem a rozhodně nehodlám zapadnout. Už jsem je i trochu "nakrmila" stran finanční náročnosti mých plastických operací.

Plastických operací?

No, to je právě ten bulvár. Mám pouze vylepšené poprsí, což jsem nikdy netajila, ale oni chtěli pořád nějakou pikošku. Tak ať ji mají. To je totiž hlavní cíl Vyvolených - skandalizace. O mně například píšou, že jsem točila porno. Nebudu se hájit, že to není pravda, protože bych stejně neuspěla. Takže říkám fajn, jak nějaké najdete, ráda se podívám. (Smích)     

O dalších osudech naší historicky první Vyvolené vás budeme informovat. (ber) 

Komentáře

Pane redaktore, píše se reality shoW

Poslat nový komentář