O titul Miss Maturita soutěží i dívky z prostějovských škol

O titul Miss Maturita soutěží i dívky z prostějovských škol
ilustrační foto internet

 

V současné době existuje kromě soutěže Miss České republiky mnoho menších soutěží, ve kterých se volí miss v určitém oboru. Jednou z nich je i šestý ročník Miss Maturita, ve které soutěží i sedm dívek z prostějovských středních škol. Podmínka účasti v Miss Maturita je jediná, soutěžící musí v tomto roce maturovat na střední škole nebo gymnáziu.

Zuzana Zelinková (CMG), Kamila Hausknechtová (GJW), Jitka Krchňáková (CMG), Miroslava Mrňková (SŠ automobilní), Kateřina Šebelová (Obchodní akademie), Radomíra Klouparová (SŠ designu a módy) a Zuzana Oulehlová (SOŠ podnikání a obchodu) jsou mezi 96 dívkami z celé republiky, které se do soutěže dosud zapojily.

Na portálu missmaturita.cz je ještě jedna soutěž, ve které zvítězí nejhezčí maturant. Tam je konkurence podstatně menší, náš region ale zatím nezastupuje nikdo. I tady se otvírají možnosti, jak do soutěže přihlásit nějakého supr maturanta z našeho regionu.

Vítězem ale nemusí být chladná kráska nebo svalnatý krasavec. Největší šanci a vítězství mají studenti s kouzlem osobnosti, kteří umí komunikovat s ostatními a získají si nejvíce hlasujících příznivců. „Chceme, abyste se u soutěže pobavili a ocenili odvahu vašich spolužáků,“ říkají pořadatelé z portálu AMOS-KamPoMaturite.cz.

Pojďme tedy hlasovat pro naše děvčata a dokažme, že ty z Hané jsou úplně nejhezčí. Hlasovat můžete na facebooku na adresemissmaturita.cz do 28. února 2014. Budeme se snažit představit vám dívky prostřednictvím jejich medailonků. (red)

Komentáře

A vítězkou se stává G.Lakatošová (120-100-120) zvláštní-špeciální-církevní škola Prostějov

Poslat nový komentář