Chlapi mají jiné "vrtání"

Chlapi mají jiné "vrtání"
ilustrační foto internet

 

"Nic proti mužům, ale něco mi to připomíná", začala jsem e-mail paní Zdena.

Když jsem manželovi nechala na stole lístek, že má koupit za 1. tekuté mýdlo, za 2. Jar a za 3. prášek na praní, volal mi do práce docela navztekaný, že jsem měla říct, že to bude stát tisíc korun, že sebou měl akorát peníze na blbou drogerii. Pochopila jsem ve chvíli, kdy jsem doma na stole našla tekuté mýdlo, 2 Jary a 3 prášky na praní....," napsala nám k fotografii, kterou dostala emailem, paní Zdena.

Njn, chlapi mají totiž jiné vrtání, neboli myšlenkové pochody. 

Přejeme vám krásný zbytek svátečního večera a klidnou, dobrou noc. Foto nezapomeňte "rozkliknout"! (red)  

 

Komentáře

Takový příspěvek může na informačím serveru zveřejnit jen frustrovaná dáma. Mám pocit, že je naštvaná na všechny chlapy světa, protože přece "všichni chlapi jsou stejní". Mám muže, který dokáže uvařit, nakoupit, vyžehlit, umýt podlahy v baráku, když to nemám čas nebo síly udělat já. Dokonce se některých domácích prací zhostil dobrovolně v můj prospěch. Takže tento příspěvek mi přijde nanejvýš trapný.

mě by zajímalo jak taková chytrá ženská co sem dala tento trapný příspěvek koupila hmoždinky, šrouby vrtáky a další věci co zas ppotřebujeme na opravu? já chodím s ženou nakupovat pravidelně, ale jasně jsem ji řekl, ať si takové drogistické zboží vybírá sama. ale nechápu manžela, že nemá ani páru o spotřebě v domácnosti. To by mne nenapadlo koupit dva jary, když nám litr vydží na měsíc úplně bez problému. takže nehažte všechny chlapi do jednoho pytle. a tyto příspěvky si dávejte na žensky stránky. jako PROSTĚJOVSKÁ NOVINKA mi to opravdu nepřijde

Poslat nový komentář