Oslavy skončily, kanonáda pokračuje

Oslavy skončily, kanonáda pokračuje
ilustrační foto

 

Byť od oslav Nového roku uplynul nějaký pátek, zdá se, že zásoby nejrůznějších petard a rachejtlí našich spoluobčanů jsou dosud značné. Jak jinak si vysvětlit téměř každodenní kanonádu v ulicích Prostějova. Ne všem je ale příjemná.

"Šla jsem z nákupu přes park domů. Bylo kolem sedmé večer, park minimálně osvětlem a najednou někdo začal kousek ode mne házet petardy. Strašlivě jsem se lekla, bylo štěstí, že jsem nespadla. Pochybuji, že bych se sama dokázala postavit, chodím totiž o francouzských holích," sdělila PvNovinkám svůj včerejší zážitek osmasedmdesátiletá paní Jarmila. "Metači" podle jejích slov totiž po odhození petard utekli.Bylo by dobré, kdybychom si podobné projevy radosti schovali na příležitosti, ke kterým jsou určeny. Zákon sice odpalování raket a petard příliš neomezuje, limitem by ale měla být obyčejná lidská slušnost. (red)

Komentáře

14 dní před svátky a 14 dní po nich nekoordinované rány, to je vážně trapné.

 

Na "lidskou slušnost" bych moc nespoléhal, ale mám dojem, že tohle řeší nějaká městská vyhláška. Nu tak eMPíci do akce! Mě už ti pyrotroubové taky serou.

Poslat nový komentář