Jak změnit mámu tří dětí na královnu plesu

Jak změnit mámu tří dětí na královnu plesu
Fota Martin Straka, Jana Arivova, Petra Hežová
Další fotky: 
Jak změnit mámu tří dětí na královnu plesu
Jak změnit mámu tří dětí na královnu plesu
Jak změnit mámu tří dětí na královnu plesu

 

Možná si naši čtenáři vzpomenou na loňskou plesovou sezonu, kdy jsme radní Miladu Sokolovou požádali o zdokumentování proměny obyčejné ženské a maminky tří dětí v královnu charirativního plesu. Letos jsme ji požádali znovu. Přemluvit ji, to byla fuška!

„Vy jste se zbláznili, jsem zase o rok starší, vyberte si někoho jiného, nějakou mladou a hezkou ženskou,“ byla první reakce Milady Sokolové. Všichni, kdo ji znají, tak vědí, že kratinké vlasy nosí hlavně proto, že jejich úprava nedá vůbec žádnou práci. Dává přednost sportovnímu oblékání a skoro nikdo ji nezná bez džín či jiných sportovních kalhot. Paní Milada je nesmírně akční člověk, je neustále v pohybu a představa, že by musela ráno pobýt v koupelně nějakých 15 až 20 minut při líčení nebo fénování vlasů je pro ni nepřijatelná. „Máte pravdu, to je pro mě zbytečně promarněný čas,“ poznamenala k těmto řádkům.

Nakonec, byť nerada, svolila. A nebyla by to Milada Sokolová, kdyby se vše podařilo napoprvé. „Půjčila jsem si šaty, ale pak jsem měla pocit, že jsou krátké, prostě jsem se necítila. Tak jsem je vrátila a půjčila si dlouhou róbu,“ okomentovala první přípravy na ples. "Ještě že je Katka Čermáková, majitelka salonu Marilyn v Atriu, taková skvělá ženská, pochopila a poradila mi velmi dobře.", dodala Sokolová.  Pak přišly na řadu kadeřnice ze Studia In! sídlící v Agrostroji a vizážistka a výborná fotografka v jedné osobě Jana Arivova z Kostelce na Hané. Během plesových příprav stihla v pátek v podvečer ještě odzpívat se sborem Proměny pár písní při vernisáži v Galerii U Hanáka a během večera pak přeběhnout z jednoho plesu na druhý. A výsledek? Posuďte sami...

(ok)

Komentáře

Sluší vám to jako snad každému na plese . Třeba pro ten pocit se začnete i jinak oblékat v běžném dni .

 

Jste nádherná!

Poslat nový komentář