Báječný nápad! Tleskáme!

Báječný nápad! Tleskáme!
Foto Jana K.
Další fotky: 
Báječný nápad! Tleskáme!
Báječný nápad! Tleskáme!
Báječný nápad! Tleskáme!

 

Velikonočně vyzdobené náměstí? A proč ne? Fotografie z takto vyzdobeného Znojma zaslala Prostějovanka Jana K. radní Miladě Sokolové. Ta byla fotografiemi nadšena a s námětem na výzdobu hlavního náměstí se obrátila na náměstkyni primátora Alenu Raškovou, představitelku Zdravého města.

"Fotografiemi jsem byla nadšena. Je to skvělý nápad od kolegů ze Znojma. Budou-li tedy mít naše základní a mateřské školy zájem zapojit se do výzdoby náměstí, máme se určitě na co těšit", nadchla se okamžitě Sokolová.

Okrašlovací spolek ve spolupráci se Zdravým městem Prostějov se pokusí připravit pro děti mateřských škol a žáky základních škol soutěž O nejhezčí velikonoční strom života. Přihlášené školy vyzdobí připravené „stromy“ na centrálním prostějovském náměstí kraslicemi. Každý strom bude opatřen vizitkou školy, případně třídy, která strom vyrobila.

„Vzhledem k tomu, že děti ve školách každoročně před velikonočními svátky stejně kraslice vyrábějí, bude to pro ně příležitost pochlubit se svými výrobky i širší veřejnosti, což je jedině dobře,“ říká náměstkyně primátora Alena Rašková.

Uvidíme, zda se dobrá věc podaří. (red)

Komentáře

super :)  nebylo by špatné pokud se na tom bude podílet i nějaká škola či školka, aby tam bylo napsané která  :) 

Už jsme o tom též slyšeli. Jistě se toho organizátorky též chopí, prý s tím počítají... :-)

Stejně tak bejvá vyzdobena hlavní ulice na Náměstí ve Znojmě i na vánoce kdy jsou tam zase klasické malé vánoční stromky který si zdobí děcka ze škol.Moc to nestojí a vypadá to báječně :-)

 

Úžasné, jsem nadšená! Pevně věřím, že se vše podaří zorganizovat a že bude v Prostějově také tak krásné jaro!!! Olga K.

Poslat nový komentář