Hlasujte pro Hračku roku 2013

Hlasujte pro Hračku roku 2013
ilustrační foto

Už pošesté bude letos odborná porota ve spolupráci s veřejností vybírat Hračku roku. Prostřednictvím internetových stránek mohou lidé hlasovat pro více než 100 hraček v 11 kategoriích.

Cílem projektu Hračka roku je rodičům představit vhodné a nezávadné hračky a usnadnit jim orientaci na trhu. Přihlášené hračky musí splňovat náročná kritéria na kvalitu, musí podporovat zájem, tvořivost a samostatnost dítěte. „Vyhlášení Hračky roku 2013 proběhne v polovině června v Kaunickém paláci v centru Prahy. Výsledky se skládají z internetového hlasování veřejnosti a posudků šestičlenné odborné poroty,“ popsala Katharine Butler, majitelka společnosti Sparkys.

Veřejnost a odborná porota hlasují celkem v 11 kategoriích: Kreativní – umění a řemeslo, Stavební sety, Holčičí svět – panenky, Hry, puzzle a karty, Pro nejmenší, Interaktivní – elektronika, Venkovní a sportovní hračky, Klučičí svět – auta, Vzdělávací, hudba a věda, Sběratelské kolekce a Malý dospělák, vyhlásí i celkového vítěze.

Hlasující najdou na internetových stránkách www.hrackaroku.cz všechny přihlášené hračky rozdělené do přehledných kategorií. U každé hračky je fotografie, stručný popis a cena, za kterou je hračka k dostání v prodejnách. „Na pět vybraných hlasujících navíc čeká příjemný dárek v podobě šeku s hodnotou tisíc korun na nákup v prodejnách Sparkys,“ dodala Katharine Butler. (red)

Foto hrackaroku.cz

 

Poslat nový komentář