Soutěžte s námi s pedikérkou o gelové nehty na nohou

Soutěžte s námi s pedikérkou o gelové nehty na nohou
ilustrační foto
Další fotky: 
Soutěžte s námi s pedikérkou o gelové nehty na nohou

Říká se, že chodidla jsou vstupní branou ke všem orgánům v těle. Budeme-li je hýčkat, odmění se nám tělo celkovým pocitem svěžesti a krásy. Zasoutěžte si s námi o jedno perfektní zkrášlení. Pokud to vyjde, získáte poukaz na gelové nehty na nohou.

 

S Mirkou Khýrovou už jsme soutěžili o pedikúru a gelový lak na nehtech nohou. Třetí soutěž se bude týkat gelových nehtů na nohou. Podle Mirky jsou třešinkou na dortu péče o nohy.

„Gelové nehty jsou oproti gellakům jiné v tom, že u nich lze kombinovat typy i vzory. Pod gel se dá dát cokoli,“ říká Mirka. Gelové nehty se podle jejích slov sice nedají doplňovat, ale protože je lze odpilovat, aby nebylo vidět odrosty,vydrží podstatně déle. „Mám zkušenost, že když udělám třeba delší francouzskou manikúru, vydrží i měsíc a půl. Jejich nanesení přitom trvá kolem hodiny. „Odpadá každodenní starost o to, zda budou nohy v letních střevících vypadat dobře. S gelovými nehty zcela jistě budou,“ dodává Mirka.

Současný módní trend přitom nevyžaduje, aby byly nehty na nohou a na rukou barevně sladěny. Nabízí se tedy neskutečná škála kombinací.

 

Užít péči odbornice se můžete i vy. Stačí, když do čtvrtku 14. srpna zašlete na redakční email odpověď na otázku: Jak dlouho vydrží gelové nehty bez „opravy“?

Odměnou za správnou odpověď bude pro jednoho výherce poukaz na gelové nehty na nohou v salonu Miroslavy Khýrové. (red)

Poslat nový komentář