Street dance můžete tancovat i v Prostějově!

Street dance můžete tancovat i v Prostějově!
ilustrační foto
Další fotky: 
Street dance můžete tancovat i v Prostějově!
Street dance můžete tancovat i v Prostějově!

 

331 Dance Studio organizuje v Olomouci již několik let taneční kurzy zaměřené na pouliční tanec (street dance). Jsou velmi populární, každý rok je navštěvuje okolo 200 tanečníků a tanečnic a mnozí z nich dojíždějí i ze vzdálenějších míst. Nejen těmto zájemcům vychází 331 Dance Studio vstříc a otevírá nové street dance kurzy také v Prostějově.

Pokud jste tedy z Prostějova nebo okolí a chcete se naučit tancovat v současnosti velmi populární taneční styly jako např. hip hop, house dance, dancehall, mtv dance, atd., máte výbornou příležitost. Od září 2014 můžete navštěvovat každou středu lekce 331 Dance Studia v zrcadlovém sále Gymnázia Jiřího Wolkera (Kollárova 3), vybrat si prozatím můžete ze dvou kurzů:

STREETDANCE JUNIORS - taneční kurz street dance určený všem dětem a teenagerům do 14 let. Trénuje se ve  středu od 18:00 – 19:00 hod.  Informace na www.331.cz/prostejov/streetdance_juniors.html

STREETDANCE STYLES - taneční kurz street dance určený všem ve věku od 15 let (horní hranice neomezena). Trénuje se ve středu od 19:15 do 20:15 hod. Iinformace na www.331.cz/prostejov/streetdance_styles.html

Oba kurzy jsou vhodné pro úplné začátečníky i pro mírně až středně pokročilé tanečníky. Povedou je oblíbení lektoři, vždy specialisté na daný taneční styl.

Pokud se o 331 Dance Studiu chcete dozvědět více, navštivte webové stránky www.331.cz nebo se rovnou jakýkoliv dotaz zašlete e-mailem na adresu studio@331.cz. (red)

Poslat nový komentář