Vánoce v Olomouci nabídnou hvězdy, Prostějov program tají

Vánoce v Olomouci nabídnou hvězdy, Prostějov program tají
ilustrační foto prostejov.eu

 

Kamil Střihavka, František Nedvěd, Petr Spálený, Pavel Dobeš, Debbie, Schodiště nebo třeba Ivan Hlas. To jsou jen někteří z hostů olomouckých vánočních trhů. Zatímco sousedé mají jasno, Prostějov zatím program tají.

Vánoční trhy v Olomouci začnou rozsvícením stromečku 23. listopadu. V rámci večera zazpívá i Kamil Střihavka. V sobotu 29. listopadu přijede na Horní náměstí František Nedvěd, o den později zazpívá Petr Spálený. V úterý 2. prosince si mohou lidé poslechnout ostravského písničkáře Pavla Dobeše. Mikulášský program 5. prosince okrášlí zpěvačka Debbie a brněnský Kamelot. Pavel Žalman Lohonka zahraje v úterý 9. prosince.

Olomoučtí sousedé se mohou těšit i na Karla Kahovce s kapelou George Beatovens, folkovou legendu Hop Trop, místní kapelu Hazydecay, Davida Spilku, kapelu Burma Jones a Ivana Hlase. Program doplní i četné revivaly: znít budou písně Beatles, Abby či Philla Collinse nebo Robbieho Williamse.

Prostějovský magistrát zatím program letošní Prostějovské zimy, který jako vždy připravuje Kulturní klub Duha,  nesdělil. „Program ještě není graficky hotov,“ sdělila pouze mluvčí radnice Jana Gáborová. (ber)

 

Komentáře

Program v Prostějově? Co to je?

Ježíšku ono snad stačí říct, že u nás žádný vánoční program nebude tak jako každoročně!! To sou porát ciráty!

:????

On existuje nějaký vánoční prostějovský program? 5 stánku s punčem musí vystačit jako vždy a jako každý rok, bude lepší jezdit na trhy do Olomouce.

Poslat nový komentář