Zombie Walk přepadnou vojáci se zbraněmi!

Zombie Walk přepadnou vojáci se zbraněmi!
ilustrační foto FB Zombie walk Prostějov
Další fotky: 
Zombie Walk přepadnou vojáci se zbraněmi!

 

31. října se v ulicích Prostějova budou vyskytovat prapodivná stvoření. Vyznačovat se budou nejen jedinečným designem, ale i pokřikem MOZKYYY!!! Městem se totiž projdou zombici. Buďte mezi nimi!

Zombie Walk aneb Pochod oživlých mrtvol pořádají nadšenci v čele s Veronikou Juračkovou. „ Bylo by skvělé kdyby se každý zombie-účastník pokusil vypadat pokud možno jako zombie. Snažte se vypadat co nejmrtvolněji,“ vzkazuje Veronika.

Zombíci mají sraz v 16 hodin u KaSCentra v Komneské ulici a vydají se dál do centra města. Průvod by měl skončit opět v Kasku. Akce je nahlášena od 16 do 17:30 hodin  jako průchod městem. Organizátoři ale potřebují vědět alespoň přibližný počet účastníků. Podle něj pak radní Milada Sokolová objedná prostory. „Prosíme o aktualizaci přihlášených, abychom věděli, zda objednat přísálí nebo celý sál,“ dodává  Sokolová, která se netají faltem, že pochod podpoří ráda.

"Právě se domlouváme s dalšími možnými účastníky, lidmi, kteří by co by vojáci "přepadli" naše zombíky s airsoftovými zbraněmi v rukou, samozřejmě bez nábojů. Bude to super, přidejte se", zve další z pořadatelek, Markéta Synková.

Bližší informace naleznete na https://www.facebook.com/events/341043612722791/?fref=ts. (ber)

Poslat nový komentář