Vánoční strom se rozsvítí 28. listopadu, uvítá ho dětmi vyzdobené náměstí!

Vánoční strom se rozsvítí 28. listopadu, uvítá ho dětmi vyzdobené náměstí!
ilustrační foto internet

 

Líbilo se vám velikonočně vyzdobené prostějovské náměstí? Připravte se na další krásu. Okrašlovací spolek ve spolupráci se Zdravým městem Prostějov připravuje pro děti mateřských škol a žáky základních škol soutěž O nejhezčí vánoční strom života. Připravené stromky vyzdobí 28. listopadu dopoledne, aby večer  přivítaly "velkého" bratra.   

"Věříme, že se školy opět přihlásí a vyzdobí připravené „stromy“ na centrálních prostějovských náměstích vánočními ozdobami. Každý strom bude opatřen vizitkou školy, případně třídy, která stromek sama ozdobila," vysvětlila předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. .

„Vzhledem k tomu, že děti ve školách každoročně před vánočními svátky různé ozdoby vyrábějí, bude to pro ně příležitost pochlubit se svými výrobky i širší veřejnosti, což je jedině dobře,“ přidala informaci náměstkyně primátora Alena Rašková s tím, že právě 28. listopadu večer se na hlavním náměstí poprvé rozzáří vánoční strom.

Počet stromků ke zdobení bude odpovídat počtu zapojených škol. Stromky, zasazené obdobně jako na jaře, dodají Lesy města Prostějova. (red)

Poslat nový komentář