Trend letošních vánoc? Růžová!

Trend letošních vánoc? Růžová!
ilustrační foto internet

 

Ačkoli  máme teprve podzim, výrobci vánočních ozdob už znají trendy letošní sezóny. Budou jimi především módní růžové barvy všech odstínů. Milovníci přírodních tónů se pro změnu přikloní k oranžové až hnědé a zlatavé, případně i k zelené barvě.

Dekorace i barevné ladění se rok od roku mění. V posledních letech vánočním barvám vévodila bílá, smetanová až stříbrná a šedá, další rok se nesl ve znamení fialové a krémové barvy. Letošní rok bude opět zcela jiný, a tak se největším módním trendem konce letošního roku stanou jemné růžové tóny.

Růžová bude hitem zejména u mladších lidí, kteří podléhají módním trendům a snaží se jim přizpůsobit i dekoraci, od ozdob až po doplňky jako je výzdoba bytu či prostírání. Růžová barva také pozitivně působí na lidskou psychiku, dodává pocit klidu, bezpečí a uvolnění.

Milovníci přírodních barev a tónů se více přiklání k oranžovým odstínům, doplněných o barevné tóny hnědé, zlatavé, ale i zelené. Přírodní a decentní oranžová barva tak bude v těsném závěsu za módní růžovou. Předpokládá se, že si ji zamilují spíše starší lidé nebo rodiny s dětmi, které se snaží dětem přiblížit přírodní a přirozené kouzlo Vánoc.

V kurzu stále zůstanou i tradiční oblíbené červené a zlatavé barvy, které společně tvoří ideální kombinaci a dokonale se doplňují. (red)

Poslat nový komentář