Vyzkoušejte sjezdovku v Hrubé Vodě!

Vyzkoušejte sjezdovku v Hrubé Vodě!
Foto FB Hrubá Voda
Další fotky: 
Vyzkoušejte sjezdovku v Hrubé Vodě!
Vyzkoušejte sjezdovku v Hrubé Vodě!

 

Pokud nevyrážíte na hory na celý týden, oceníte i variantu jednodenního lyžovaní v blízkosti Olomouce. PvNovinky doporučují vyrazit do Hrubé Vody, kde je od minulého týdne otevřena nová půlkilometrová červená sjezdovka.

Lyžařský areál se nachází asi pětadvacet kilometrů od Olomouce a je ideální především pro začátečníky či méně zkušené lyžaře. Zároveň je svah dostačující i pro ty, kteří jsou zvyklí brázdit alpské svahy. Vzhledem k tomu, že je ski areál otevřen až do osmi hodin, mohou sem návštěvníc přijet lyžovat i po práci. Osvěžit se můžete v hospůdce přímo pod svahem, kde vám nabídnou i něco maléh k snědku.  

V areálu se nyní nacházejí čtyři sjezdové tratě. "O pololetních prázdninách byla spuštěná nová, přes 500 metrů dlouhá sjezdovka červené obtížnosti. Říkáme jí Pod Hradem, podle zříceniny hradu Potštejn v blízkosti nového svahu," uvedl manažer střediska Tomáš Drápal. Provozovatelé zařídili další pokladní pracoviště, dvě internetové online kamery, bezkontaktní platební terminály na všech pokladnách i v restauraci, spustili věrnostní systém RESORT CARD, rozšířili počty lektorů v lyžařské školičce a  nově spouští vlek s kapacitou přes tisíc osob za hodinu.  

Momentálně je v areálu zhruba šedesát centimetrů sněhu. Aktuální provozní dobu areálu včetně novinek najdete na www.hrubavoda.cz nebo facebooku. (ber)

Poslat nový komentář