ZOMBIE WALK v Prostějově již po druhé! V květnu

ZOMBIE WALK v Prostějově již po druhé! V květnu
Foto ber

 

Zombie Walk aneb Pochod oživlých mrtvol městem se v Prostějově uskuteční již po druhé. Tentokrát se zombíci sejdou v květnu, dvaadvacátého, a to v Kolářových sadech.

Pochod oživlých mrtvol je naplánován na 22. květen v sobě od 17 do 21 hodin. Organizátorky o něm již dnes zveřejňují informace na facebooku. „Ačkoliv existuje mnoho stvoření za které se dá převléci, bylo by skvělé kdyby se každý zombie-účastník pokusil vypadat pokud možno jako zombie. Upíři, vlkodlaci víly, čerti, démoni a smrtky jsou ideální na tradiční průvody masek, Halloween či Mikuláše. Buďme jeden den v roce prostě zombíky,“ upozorňují.

A tak se prostě snažte vypadat co nejmrtvolněji. „Budou tu postupem času přidávány tipy, triky a odkazy video-návodů, jak ze sebe udělat pravé zombie,“ vzkazuje Veronika Juračková s Markétou Synkovou.

"Ohlásila jsem již průchod městem a požádala o zábor prostranství, bude-li potřebné, nechám otevřít elektřinu, vše ostatní již mají na starost děvčata, která Zombie walk opět pořádají", sděluje Milada Sokolová, která děvčatům pomohla s organizací.

Bližší informace najdete na https://www.facebook.com/events/1521724374736201/. (red)

Komentáře

Včera jsem psal at jsi jdou řádit do lesa na čele se Sokolovou a ne v městě a komentář je v PRDELI !! Vítěztví demokracie, DEKUJI!! Běžte DOPRDELE!!

Poslat nový komentář