Druhý ročník prostějovských pivních slavností se blíží! Chcete lístky zdarma?

Druhý ročník prostějovských pivních slavností se blíží! Chcete lístky zdarma?
ilustrační foto

 

Jak PvNovinky informovaly, v Prostějově se budou konat i letos Pivní slavnosti, tentokrát zaměřené na netradiční pivovary. Milovníkům pěnivého moku nabídnou chuťové a kulturní zážitky 9. května v areálu velodromu.

Pořadatelé slibují mnohem nadupanější ročník. Těšit se můžete na víc druhů piv, kromě tradičních značek jako PLZEŇ, GAMBRINUS, RADEGAST, LITOVEL, ZUBR, HOLBA, ČERNÁ HORA, JEŽEK, SVIJANY, BUDWAR, HEINEKEN, STAROBRNO, přibudou netradiční značky, jako např.  VIŠŇOVÉ, PROSTĚJOVSKÉ, NOVÁ PAKA, PIVOVAR MAČÁK, PADOCHOV, LIŠÁK, VÁCLAV a další, které nejsou běžně k dostání v Prostějově. 

Pořadatelé chystají i hudební lahůdky, od 15 hodin vystoupí KONTAKT, PENZISTOR, ARRTHYMHIA, KEKS a  TURBO.

Na své si přijdou i děti, areál bude  otevřen již od 12 hodin. Na nejmenší návštěvníky čekají kolotoče, atrakce, skákací hrad, pamlsky a speciální animovaný program. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Vstupenky za zvýhodněnou cenu 120 korun jsou k dostání v předprodeji v Hudebních nástrojích v Kramářské ulici a  herně baru Luto Avanti ve Svatoplukově 2.

Pokud chcete ušetřit, soutěžte s námi o čtyři vstupenky. Stačí, když do 25. dubna odpovíte na redakční email na otázku, jaké kapely vystoupí na pivních slavnostech. (ber)

Poslat nový komentář