Stáje M+M zfp zvou do nově otevřeného jezdeckého areálu ve Ptení

Stáje M+M zfp zvou do nově otevřeného jezdeckého areálu ve Ptení
Foto M+M
Další fotky: 
Stáje M+M zfp zvou do nově otevřeného jezdeckého areálu ve Ptení

 

Krásné prostředí na relaxaci a odpočinek, ale i na nové zážitky, vzdělávání a aktivity s koňmi a se zvířátky z farmy. Celý areál je vytvořen podle pravidel Feng-shui, i proto zde můžete všichni načerpat pozitivní energii.

Majitelům koní nabízí stáje pastevní ustájení, koně mají k dispozici krásné pastviny, vodu, seno, přepásání, liz, přístřešky, jízdárnu, kruhovku a zázemí. Cena se pohybuje od 1.000 Kč do 3.000 Kč za koně.

Výuka jezdectví pro zájemce od 3 do 100 let. „I když jste nikdy neseděli na koni, přijďte si to vyzkoušet!,“ lákají Jarmila Neplechová a Barbora Hasilová, které mají koně na starosti.

„Kdo umíte jezdit, přijďte to doladit s trenérkou 350 Kč/60 min, můžeme Vás připravit na ZZJV i na závody v drezůře a parkuru,“ dodávají.

Ve Ptení funguje i Pony klub, určený pro děti ve věku od 5 do 15 let, každý čtvrtek od 16 do 18 hodin až do června. Od září do prosince poběží další kurz.

„Nyní plánujeme Májový den u koní - 9. května v sobotu, sledujte - Facebook Stáje M+M zfp s.r.o., pište dotazy na mail: mm.kone@seznam.cz nebo volejte 601 587 019,“ dodávají organizátorky.

Do budoucna ve Ptení vzniknou nové parkury, jezdecká hala, penzion a kemp. Pořádat se zde budou kurzy Feng-shui v praxi, naučné stezky, živé stavby v praxi a mnohé další. (red)

Poslat nový komentář