Stáje M+M zfp s.r.o. vás zvou do nově otevřeného jezdeckého areálu ve Ptení!

Stáje M+M zfp s.r.o. vás zvou do nově otevřeného jezdeckého areálu ve Ptení!
Foto stáje M+M

 

Krásné prostředí na relaxaci a odpočinek, ale i na nové zážitky, vzdělávání a aktivity s koňmi a se zvířátky z farmy. Celý areál je vytvořen podle pravidel Feng-shui, i proto zde můžete všichni načerpat pozitivní energii.

Máme pro vás tyto nabídky:

* Pro majitele koní - pastevní ustájení

Celodenně k dispozici pro koně – krásné pastviny, voda, seno, přepásání, liz, přístřešky, jízdárna, kruhovka, zázemí. Částka od 1.000 Kč do 3.000 Kč za koně. Nejvyšší komfort pro vašeho koně! Bližší informace na telefonu - 601 587 019, mail: mm.kone@seznam.cz

* Výuka jezdectví 3 - 100 let

I když jste nikdy neseděli na koni, přijďte si to vyzkoušet! Nejkrásnější pohled na svět je z koňského sedla…Kdo umíte jezdit, přijďte to doladit s trenérkou 350 Kč/60 min. Můžeme Vás připravit na ZZVJ i na závody v drezůře a parkuru.

Povození dětí i dospělých od 30 Kč, vyjížďka do přírody s vodičem 150 Kč/60 min. Objednání na mailu: mm.kone@seznam.cz + telefon 601 587 019

* Pony klub 5 - 15 let

Různorodá výuka s koňmi, vyjížďky do terénu, teorie, hry i aktivity se zvířátky z farmy. Každý čtvrtek od 16.00 – 18.00 hod. (březen – červen) – kurz už běží, možnost dohlásit na mailu: mm.kone@seznam.cz. Budeme otvírat další kurz (září – prosinec).

Máme jehňátka, berana Romea, ovečky Šmudlinku a Lejdinku, kozičky, husy, kačenky, slepice, kočky, psy a malou vzácnou kravičku Otylku - plemene Dahomey, která se těší, až vás pozná.

* Celodenní akce u koní na 1 i více dnů

Dovoz tam i zpět Prostějov-Ptení, oběd, pitný režim, soutěže, výuka, aktivity a hry s koňmi i v celém areálu, krmení všech zvířat.

* Prohlídka areálu

Prohlídka areálu spojená s krmením zvířátek (jehňátka, kozy, kravička, koně…) Po telefonické domluvě a objednání na telefonu - 601 587 019, mail: mm.kone@seznam.cz. Cena dospělí 25 Kč, děti od 3 let 15 Kč

Co děláme: 

Naše Stáje M+M zfp s.r.o se téměř každý víkend účastní závodů s našimi koňmi (plemeno – český sportovní ponny) Mars Athénou a Medungou. Naše závodnice 12-ti letá Natálka má licenci od 8 let a závodí v parkuru a drezuře. Sledujte výsledky a datum kde budeme – Facebook – Stáje M+M. Veškeré akce zajišťují naše cvičitelky, ošetřovatelky, zdravotnice a skvělé holky do nepohody v jednom :

* Jaroslava Neplechová (licencovaná cvičitelka ČJF, licencovaná jezdkyně, kvalifikovaná stewardka ČJF, rozhodčí ČJF se specializaci pro disciplínu skoky, zdravotnice, ošetřovatelka …),

* Barbora Hasilová (zástupce, ošetřovatelka, zdravotnice, jezdkyně..).

Naše plány:

Nyní plánujeme Májový den u koní - 9. května v sobotu, sledujte - Facebook Stáje M+M zfp s.r.o., pište dotazy na mail: mm.kone@seznam.cz nebo volejte 601 587 019.

Naše plány do budoucna – vytvořit nové parkury, zbudovat jezdeckou halu, vybudovat penzion a kemp, pořádat kurzy Feng-shui v praxi, naučné stezky, živé stavby v praxi a mnohé další.

 

Těší se na vás tým Stájí M+M zfp s.r.o

Kontakt:

Facebook : Stáje M+M zfp s.r.o. Email : mm.kone@seznam.cz, Tel : 601 587 019

Jaroslava Neplechová + Barbora Hasilová, Adresa: M+M stáje, Ptení 370, Ptení  (PR)

Komentáře

Co znamená ta zkratka ZFP ??

Poslat nový komentář