Kde od zítřka zůstane v Prostějově koza celá?

Kde od zítřka zůstane v Prostějově koza celá?
Foto Koza zůstala celá
Další fotky: 
Kde od zítřka zůstane v Prostějově koza celá?
Kde od zítřka zůstane v Prostějově koza celá?

 

Dostali jsme exkluzívní možnost jako jediné periodikum na Prostějovsku vyzpovídat managment nové vegetariánské restaurace Koza zůstala celá. Přinášíme vám tedy pohled do zákulisí podniku, který zítra otevírá své dveře pro všechny strávníky.

"Koza zůstala celá je podnik, který se tak trochu vymyká všemu, na co jsme v Prostějově zvyklí. Minimalistický interiér laděný do černobílé kombinace je protkán květinami, které svojí zelenou barvou vhodně doplňují moderní interiér. Interér skrývá spoustu vtipných detailů, které samy o sobě vybízí k neformálnosti. Při zařizování restaurace jsme si kromě spousty probdělých nocí užili zároveň nadmíru legrace", uvedli zástupci managmentu.

Způsob obsluhy je na Prostějov také poměrně unikátní. Denně budou mít hosté na výběr ze tří teplých jídel a až deseti čerstvých salátů. Rautový způsob prodeje známe spíše ze společenských akcí, ale pro tento typ kuchyně je téměř nezbytností. "Chtěli bychom, aby naši zákazníci měli možnost volby. Proto jim ukazujeme vše, co mohou mít a je pouze na nich, co budou obědvat", prozrazují dále zástupci podniku Koza zůstala celá.

Většina zeleniny a ovoce bude dodávána českými dodavateli. Mezi jídly se objeví exotická jídla stejně jako českým zákazníkům dobře známé pokrmy. "Jako první v Prostějově jsme taktéž byli schopni zajistit nový způsob prodeje. Každé jídlo si host sestaví dle své chuti a cena bude určena pouze výslednou váhou", uvádí.

Brány vegetariánské restaurace Koza zůstala celá se otevřou úderem pondělní jedenácté hodiny a všichni příznivci zdravé kuchyně budou moci navštívit tento podnik do šestnácté odpolední. (red)

Poslat nový komentář