ZOO Zlín zve na svatební výstavu

ZOO Zlín zve na svatební výstavu
ilustrační foto

 

Svatba jako na zámku – tak se jmenuje svatební výstava, která ve dnech 23.-24. května proběhne v historických sálech zámku Lešná.

Interiéry zámku Lešná se během nadcházejících dnů promění k nepoznání. Zkrášlí je výstava svatebních šatů a různých doplňků, které ke svatbě patří. Návštěvníci se mohou těšit také na jedinečná svatební aranžmá, ukázku svatebních kytic, svatebních oznámení a pozvánek. V zámecké jídelně bude prostřena slavnostní svatební tabule. Organizátoři nezapomněli ani na pány, kromě aktuálních trendů svatebních šatů i netradičních modelů pro nevěsty mají připraveny ukázky pánských svatebních obleků.

Samotnou výstavu pak zpestří dvě zcela nové události. Průvodci doplní běžný výklad o zámku povídáním o svatbách bývalých majitelů zámku, hrabat Seilernů, a to od prvního majitele lukovského panství Jana Bedřicha až po toho posledního Františka Seilerna. Návštěvníci se mohou těšit i na malou módní přehlídku svatebních šatů.

Vstupné do zámku Lešná zůstává i během výstavy stejné jako v průběhu roku. Dospělí za prohlídku 11 dobově zařízených pokojů zaplatí 50 Kč, senioři a studenti 40 Kč a děti od 3 do 15 let 30 Kč. (red)

Poslat nový komentář