Budete se vdávat? Víme, co je IN!

Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Foto Svatební salon Marilyn
Další fotky: 
Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Budete se vdávat? Víme, co je IN!
Budete se vdávat? Víme, co je IN!

 

Pokud plánujete svůj velký den v tomto roce, je na čase se seznámit s aktuálními trendy, které vládnou svatební sezoně 2015.

Ve svatebním salonu MARILYN Vám pomohou s výběrem těch nejkrásnějších svatebních šatů, doplňků i účesů.

"Svatba představuje důležitý a mimořádný den, na který by oba partneři měli v dobrém vzpomínat dlouhá léta, proto bychom se na tento den měli důkladně připravit. K přípravám nevěsty patří v první řadě výběr svatebních šatů. Tak jako v každodenní módě panují módní trendy, tak i ve svatební módě tomu není jinak", říká na úvod Kateřina Čermáková, majitelka salonu.

V případě módních trendů pro nevěsty je letos šik přirozená elegance a ženskost bez zbytečných extravagancí. Nejvíce trendy je čistá silueta s moderním nádechem. "Těžkým saténům již odzvonilo, na řadu přichází lehoučké materiály, které podtrhneme jejich vrstvením, tím vznikne opravdu mimořádný a efektní výsledek, který vás svým luxusem zcela dostane. V letošní barevné paletě opět kraluje bílá a její nejrůznější odstíny. Velký „comeback“ slaví i béžové a zlaté odstíny, které dají vyniknout krásnému letnímu opálení", popisuje Čermáková.

Výběr svatebního účesu by měl ladit nejenom k šatům, ale měl by vystihovat vaši osobnost. Těžké a náročné drdoly vystřídala přirozenost a elegance. Aktuální výčesy jsou lehké a rozevláté, nechybí mezi nimi ani culíky a copy. Vypadají méně okázale, ale přitom stále zajímavě a v kombinaci s náročně zdobenými šaty bude výsledek dokonalý. S jednoduššími účesy souvisí i vlasové ozdoby. I zde platí, že méně je více, čím zdobenější šaty, tím jednodušší doplňky včetně těch vlasových. Prim hrají živé květiny, křišťálky a krajky. Mezi aktuální trendy patří také čelenky a spony inspirované dobami dávno minulými.

Svatební líčení by mělo být přirozené, a pokud nejste zvyklá nosit výrazně červené rty a těžké make-upy, neexperimentujte s nimi ani na své svatbě. Líčení by mělo zvýraznit Vaši přirozenou krásu, nikoliv z Vás udělat úplně jinou ženu. Matující pudr nesmí působit uměle, ale propůjčit pleti sametový vzhled. Pleť by se neměla lesknout, proto doporučujeme mít pudr stále při sobě. Krásně vypadají kouřové oči, které už jen stačí doplnit leskem na rty. "Zkrátka, k výrazně namalovaným očím byste nikdy neměla mít výrazně namalované rty. Dnešní trendy palety barev lákají experimentovat, ale je důležité, abyste se na svatbě cítila přirozeně. V decentním líčení a lesku na rty se možná budete cítit lépe a Váš velký den si patřičně užijete", dodává Kateřina Čermáková. (red)

 

Poslat nový komentář