Katka z Jágrovy postele je z Plumlova

Katka z Jágrovy postele je z Plumlova
ilustrační foto športky.sk

Před několika dny rozbouřila vlny kolem našeho hokejového guru Jaromíra Jágra fotografie, zachycující ho v posteli s mladičkou brunetkou. Dívka, která ji dala médiím k dispozici, ač to vehementně popírá, se jmenuje Kateřina Provazníková a podle informací PvNovinek pochází z Plumlova, kde žije její rodina.

Katka údajně s božským Jardou nespala, pouze s ním sdílela lože a udělala si památeční selfie. To pak podle jejich slov někdo z jejího okolí nabídl bulvárním médiím za cca 40 tisíc korun.
Pro osmnáctiletou dívku to prý není hanbatá premiéra. "K vidění byla i na FB stránce Prostějovské roztahovačky, který vloni na podzim zaplnily fotografie nahých dívek. Dost se tím chlubila," sdělila redakci jedna z dívek, které Kateřinu znají z dob školní docházky.
"Katka byla po celý svůj dosavadní život suverén", řekl Prostějovským novinkám jeden ze sousedů.

Katka Provazníková už prý několik let miluje hokejového obránce Dominika Rudla (19), který je odchovancem Vítkovic a momentálně hraje na hostování první ligu za Prostějov. Zda zmíněné selfie jejich vztah změní, je zatím nejasné. V každém případě se Dominik netají tím, že božský Jarda je jeho hokejový vzor. (ber)

Poslat nový komentář