Pomůžete splnit vánoční přání dětem z dětských domovů?

Pomůžete splnit vánoční přání dětem z dětských domovů?
ilustrační foto archiv okraslovacispolek.cz
Další fotky: 
Pomůžete splnit vánoční přání dětem z dětských domovů?

Již čtvrtý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život.
„Pojďme udělat radost dětem zakoupením jejich vánočního přání,“ vyzývá prostějovská hlavní organizátorka Milada Sokolová.

Na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život
http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov je možné si zarezervovat a následně zakoupit dárek. Radost jím uděláte dětem z dětských domovů v Prostějově a v Plumlově. Dárek můžete předat po předchozí domluvě Milada Sokolové (tel. 603 218 887, e-mail: miladasokolova@seznam.cz), poslat poštou na adresu: Okrašlovací spolek města Prostějova, o.s., Vrlova 7, Prostějov nebo předat osobně zástupcům domovů 19. prosince v 18:00 hodin v Národním domě v Prostějově na vánočním večírku okrašlovacího spolku.

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu, jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již čtvrté", těší se z akce Milada Sokolová. (red)

Poslat nový komentář