Opožděný vánoční dárek? Kung-fu show shaolinských mnichů

Opožděný vánoční dárek?  Kung-fu show shaolinských mnichů
Foto archiv Bounty Rock Cafe Promotion

Mniši z kolébky filozofického učení i bojového umění kung fu, čínského kláštera v Shaolinu, jsou na jubilejním 20. turné po světě. Neuvěřitelná podívaná, kterou obdivovala britská panovnice či americký prezident, spojuje artistické výkony a bojové dovednosti s buddhistickým učením. V České republice se objeví po sedmi letech a zhlédnout ji můžete v sousední Olomouci 12. dubna.

Show se skládá z dechberoucích fyzických cvičení mnichů a mistrů kung-fu, vedených pětasedmdesátiletým představeným kláštera, dohlížejícím na tzv. shamise (mladé mnichy). Diváci se během dvouhodinové show dozví něco o čínské filozofii a mystice, o moudrosti zen buddhismu a hlavně o úžasné síle lidské energie Qi. Show je garancí úplně nového pohledu na tajný svět čínských mnichů a jejich mystických schopností.
"Uvidíte jak osmileté benjamínky, tak dospělé muže či starce, kteří nehrají bezbolestné divadlo, ale nastavují svá těla úderům protivníků, hrotům kopí, ocelovým ostřím či dřevěným tyčím," popisuje organizátor akce Dušan Neumann z Bounty Rock Cafe Promotion. Představení se koná ve sportovní hale UP 12. dubna v 19 hodin. Vstupenky můžete zakoupit už nyní prostřednictvím sítě ticketstream.cz. (ber)
Ukázku můžete zhlédnout níže:

See video

Poslat nový komentář