Představujeme finalistky MissOk. Dívka číslo 5 - Kateřina Kladivová

Představujeme finalistky MissOk.  Dívka číslo 5 - Kateřina Kladivová
ilustrační foto
Další fotky: 
Představujeme finalistky MissOk.  Dívka číslo 5 - Kateřina Kladivová

Do finále soutěže Miss středních škol Olomouckého kraje se probojovala studentka Střední školy designu a módy Kateřina Kladivová.169 centimetrů vysoká brunetka, jejíž nejoblíbenějším předmětem je výtvarná příprava, se narodila ve znamení ryb. Chce se stát designérkou interiéru nebo bytovou návrhářkou.

Kde žijete? 

Narodila jsem se v Olomouci, ale bydlím nedaleko Olomouce na vesnici. Život na vesnici je pro mě naprosto perfektní. Lesy, zahrada, rušno velkoměsta mi tu vůbec nechybí. Mám mladšího bratra.

Proč jste si vybrala právě tuhle školu?

Vlastně hlavní důvod, jako asi skoro u všech žáků mého oboru, byl ten, že je nám malba a design velmi blízký. Od prvních ročníků základní školy jsem si byla jistá, že výtvarná výchova pro mě byla prioritou. A tak jsem sedm let navštěvovala výtvarný kroužek. K designu mám také blízko, protože máme tento obor v rodině. Takže právě záliba k umění mě táhla na tuto školu na obor designu a užité malby.

Jaké jsou Vaše koníčky a záliby?

Kvůli dojíždění a dlouhým vyučovacím hodinám není tolik času jako dříve. Ale stále mezi mé koníčky a záliby patří různé sporty. Od tenisu, tance, fitness až po plavání, lyžování a další. Ovšem nejraději trávím čas s rodinou, přítelem nebo přáteli.

Co byste chtěla dělat po skončení střední školy?

Dál bych chtěla zkusit vysokou školu a poté si otevřít vlastní obchod či firmu se zaměřením na design.

Jak jste se dozvěděla o této soutěži?

Díky škole, přihlásila jsem se na doporučení paní ředitelky. Stoprocentně rozhodnutá jsem byla až díky rodině, která mě jako vždy podpořila.

Jakou máte připravenu volnou disciplínu?

Na volnou disciplínu mám připravené menší překvapení. Bude to spojení dvou mých nejoblíbenějších tanců, které jsem dříve závodně tančila.

Bez čeho si nedovedete představit život?

Tak stoprocentně je to rodina, protože to oni jsou ti, co mě vždy podrží. Bez tepla domova a určitě pravých přátel si taky neumím představit život.

Prozradíte nám na sebe něco?

Když otevřu ledničku, improvizuji a vymýšlím nové recepty…  

(red)

Poslat nový komentář