Chcete být milionářem?!

Chcete být milionářem?!
ilustrační foto TV NOVA.cz

Populární soutěžní pořad Chcete být milionářem? se vrátí na obrazovky televize Nova. Casting do celosvětově úspěšné soutěže spustila TV Nova už v pondělí 22. února.

Soutěž vznikla v roce 1998 ve Velké Británii. Vysílala se ve více než osmdesáti zemích. Pořad se stal dokonce námětem oscarového filmu Milionář z chatrče, který sleduje cestu chudého indického chlapce soutěží.

Televize Nova vysílala oblíbenou soutěžní show mezi lety 2000 a 2005. Pořad se hned stal hitem. Soutěžící mohli vyhrát až 10 milionů korun. Museli ale zvládnout odpovědět správně na 15 otázek. Za pět let vysílání pořadu se to nikomu nepovedlo. Dva soutěžící si ale odnesli třetí nejvyšší výhru, tedy dva a půl milionu korun. Soutěží postupně provázeli Vladimír Čech, Martin Preiss a Ondřej Hejma.

Teď se do soutěže můžete přihlásit i vy! Od pondělí 22. února spustila TV Nova casting a vyzývá všechny zájemce, kteří se chtějí stát milionáři, aby se přihlásili. Formulář najdete na adrese https://milionar.nova.cz/

Stačí jen, aby vám bylo 18 let a byli jste občanem České republiky. Zúčastnit se nemohou ti, kteří v minulém vydání pořadu usedli do horkého křesla. (Zdroj TV Nova)

 

Poslat nový komentář