Galavečer MissOk se blíží, dívky odjely na soustředění

Galavečer MissOk se blíží, dívky odjely na soustředění
Foto MissOk.cz

Finalistky MissOK čeká nejnáročnější část příprav před slavnostním galavečerem, která odstartovala víkendovým soustředěním. Již v pátek osmnáctého se z úst Libora Boučka dozvíme jména nejkrásnějších a nejtalentovanějších středoškolaček v kraji.

Ve Sport & Relax areálu Bozeňov finalistky v průběhu celého víkendu nacvičují choreografii, své volné disciplíny, čeká je série focení, ale také rétorická cvičení a regenerace.

„Galavečer bude nejen přehlídkou krásy, ale také talentovaných studentů. Ti zajišťují doprovodný kulturní program. Vloni soutěž nastartovala kariéru nadějnému zpěvákovi Ondřeji Provazníkovi. Současně zde studenti službových a technických oborů představují svůj um a přispívají k celkové podobě unikátního večera,“nechal se slyšet tiskový mluvčí soutěže Radim Kašpar.

Pro veřejnost jsou k dispozici poslední vstupenky na galavečer. Pár kusů na stání i na sezení je stále k dostání ve Studiu 9 v pracovní dny (9:00 - 17:00), případně, po individuální dohodě, také ve Svatebním salonu Mona Olomouc, a to v pondělí, středu, čtvrtek a pátek (10:00 - 18:00) a v úterý (13:00 - 18:00).

Hosty nečeká jen kulturní zážitek a jedinečná společenská událost, ale mohou se těšit také na bohatý raut z regionálních potravin, ve kterém nebude chybět zvěřina, ryby, ani třeba šnečí speciality.

Mimo Libora Boučka se na soutěži podílejí také další známé osobnosti. Patronkou letošního ročníku je Jana Doleželová, držitelka titulu Miss ČR 2004 a o choreografii se stará vyhlášený tanečník J. K. Sanchez.

Dívky můžete podpořit svými hlasy v internetovém hlasování až do 18. března na adrese  https://www.oltv.cz/search/?co=Miss+OK&ok=OK.

Finálový galavečer se uskuteční dne 18. března od 18 hodin v BEA centru Olomouc. (ber)

Poslat nový komentář