Jedinečná akce! Děti trénují na vystoupení v cirkuse!

Jedinečná akce! Děti trénují na vystoupení v cirkuse!
Foto plakát

Ve dnech 10. až 17. září 2016 navštíví ZŠ a MŠ ve Slatinicích cirkus HAPPY KIDS. Všechny děti promění ve Hvězdy manéže.

„Celý projekt začne v sobotu 10.9.2016 příjezdem cirkusu HAPPY KIDS, v neděli 11.9.2016 za pomocí rodičů, přátel školy a žáků se postaví cirkusový stan, aby se v pondělí 12.9.2016 mohl zahájit s dětmi a žáky tréning,“ vysvětluje škola.

V pondělí se celý projekt zahájí ukázkovým vystoupením profesionálního cirkusového týmu, aby děti věděly, jak bude jejich vystoupení vypadat a co je vlastně čeká. Po tomto vystoupení budou přiděleny po skupinách k jednotlivým trenérům. Po celý týden se děti mateřské školy a mladší žáci  budou věnovat Černému divadlu, ostatní žáci chůzi po laně, další budou kouzlit, jiní se promění v tajemné fakíry a veselé klauny, uvidíme také i zručné žongléry a šikovné akrobaty a zajímavé číslo bude také i na visuté hrazdě. Nesmíme zapomenout na Mandyho a Medvídka Happyho jako maskota celého cirkusu, kteří budou provázet představení po celou dobu programu.

Celý týden budou děti a žáci naší školy pilně trénovat, učit se cirkusovým kouskům, snažit se o spolupráci, vzájemně si pomáhat a mezi sebou také i komunikovat, uvědomí si, že spolu toho dokáží mnohem víc, a v neposlední řadě si mohou vyzkoušet, jak žijí lidé, kteří cirkusu zasvětili celý svůj život.

Ve čtvrtek 15.9.2016 proběhne generální zkouška, na kterou budou pozváni žáci a děti okolních škol a školek s pedagogickým doprovodem. V pátek 16.9.2016 pak proběhne vystoupení pro rodiče, sourozence, kamarády, příbuzné a ostatní veřejnost.

Celý projekt bude ukončen úklidem a sbalením cirkusového stanu za pomocí rodičů a přátel školy. (red)

 

Poslat nový komentář