Do soutěží krásy šla i kvůli trémě, říká Miss Czech Press Nikol Prachařová

Do soutěží krásy šla i kvůli trémě, říká Miss Czech Press Nikol Prachařová
ilustrační foto archiv Nikol Prachařová

O boji krásné studentky prostějovského GJW Nikol Prachařové o titul Miss Czech Press 2016 PvNovinky pravidelně informovaly. S dívkou, která si nakonec odnesla nejvyšší titul, přinášíme krátký rozhovor.

Nikolko, v první řadě přijměte gratulace od redakce a hlavně od našich fanoušků. Moc jsme Vám všichni vítězství přáli!

Děkuji mnohokrát všem za slova uznání a hlavně za neuvěřitelnou vlnu podpory, které se mi od PvNovinek a samozřejmě čtenářů dostalo. Velmi si toho vážím a jsem za ni nesmírně ráda. V téhle chvíli to, že jsem zvítězila, pořád ještě zpracovávám, ale je to úžasný pocit.

Můžete nám popsat průběh finále?

V první části soutěže jsme zatančily společný tanec, pak následovala přehlídka šatů a rozhovor. Následně jsme předváděly společenské šaty a závěr patřil šatům svatebním. Přehlídky byly proloženy zpěvem a akrobatickými a tanečními čísly.

Co pro Vás bylo nejhorší a co nejlepší částí finále?

Rozhodně nejhorší byl rozhovor. Já jsem se v podstatě do těchto soutěží přihlásila proto, že jsem hrozná trémistka a mluvené slovo mi činí velké problémy. A nejlepší zcela určitě část, kdy jsme předváděly svatební šaty. Měla jsem totiž podobné, jako na nedávném Jiřinkovém odpoledni v Národním domě v Prostějově a navíc jsem měla vychozené i boty, takže jsem si to opravdu užívala. Kdyby to šlo, nejraději bych jen chodila, to mi jde (smích).

Když jsme u toho rozhovoru, copak se Vás ptali?

Všechny jsme dostaly stejné otázky, odkud jsme, co děláme, co bychom dělat chtěli. Po mně moderátor chtěl vědět, co mě baví. Kámen úrazu, protože jsem si díky obrovské trémě nemohla najednou na nic vzpomenout a tak jsem začala vyprávět o tom, že mě baví příroda a vycházky do lesa. Asi se to porotě líbilo, včetně mého hanáckého přízvuku. To je také problém, i když si hlídám koncovky, stejně všichni hned uhodnou, odkud jsem. Ale co, Hanačkou jsem ráda! (smích)

Jednou z cen je i pronájem vily v Miami. Tak kdy poletíte?

Nejraději bych letěla hned, protože se tam moc těším. Ale vzhledem k tomu, že mě čeká maturita, bude to muset počkat. Nicméně miluji sluníčko a určitě se mi pak nebude chtít zpátky.

Když jsme spolu mluvily před Vaší účastí v MissOk, kde jste mimochodem skončila třetí, říkala jste, že byste se ráda stala vojenskou pilotkou. Platí to ještě, nebo vidíte svou životní dráhu jinde?

Zcela jistě to platí, i když ke splnění tohoto snu vede dlouhá a náročná cesta. Takže napřed ta maturita, pak přijímací zkoušky na vysokou a pak se uvidí.

Budete se mezitím hlásit do nějaké další soutěže krásy?

Zatím asi ne, chci si odpočinout a rok si užívat kralování. I když, já nikdy žádné soutěže neplánovala, prostě se vždycky naskytla možnost a já ji chytla za pačesy. A ono to vyšlo. Důvod, proč jsem se vůbec do soutěží Miss dala, byl jediný- takzvaně se otrkat a přestat být obrovský trémista.

Děkujeme za rozhovor a ještě jednou blahopřejeme! (ber)

Poslat nový komentář