Kristýna Štolpová: Na casting České Miss nepůjdu. Mám svoji cenu

Kristýna Štolpová: Na casting České Miss nepůjdu. Mám svoji cenu
Foto FB Kristýna Štolpová, fotograf: Kamil Zápeca
Další fotky: 
Kristýna Štolpová: Na casting České Miss nepůjdu. Mám svoji cenu

Přerovanka Kristýna je s Prostějovem spjatá, nejen, že z Prostějova pochází, ale studovala též na střední škole ART-Econ. Mimo jiné se v roce 2011 účastnila soutěže MISS MODEL 2011, kde získala titul 1. vicemiss, v roce 2015 se stala první vicemiss v soutěži Miss Haná a získal i titul Miss Hlas 2015. Účastnila se Miss prostějovských středních škol, jako modelka předvádí na nejrůznějších přehlídkách, mimo jiné i naposledy v Německu na Superenduro Germany. V příštím týdnu se chtěla zúčastnit olomouckého castingu na Českou Miss, svou účast ale odvolala. Znám svou cenu, říká.  

"Letos jsem se chtěla zúčastnit České Miss pod dojmem, že díky novým majitelům se celý koncept změnil a že ji vrátí zpět její punc a krásu let minulých. Proto mi založili dle pravidel vlastní profil, abych splnila požadavky registrace a následně castingu. Po prvním castingu v Praze jsem však bohužel změnila názor a rozhodla jsem se, že na casting nepůjdu a soutěže se účastnit nebudu. Proč? Většina z vás asi už zaznamenala, z mého pohledu „skandál“, který vypukl po prvním castingu v Praze, kdy se holky v bikinách v největších mrazech proháněly metrem. Byl to casting na MISS nebo na něco jiného? Kam se poděla úroveň této soutěže? Má být Miss pranýřovaná polonahá na veřejnosti?," ptá se Kristýna a vzápětí sama odpovídá :"Ne, Česká Miss je o kráse, eleganci, inteligenci a má reprezentovat Českou republiku. Bohužel tohle se novým majitelům dle mého názoru vymklo z rukou. Snaha Českou Miss zviditelnit a udělat z ní něco, co není… Spíš klesla ještě níž, oproti minulému ročníku. Smutné je, co vše holky, rádoby modelky, udělají pro slávu. Kde je jejich úcta a úroveň?", ptá se.  "Ve středu je casting v Olomouci, kam jsem chtěla jít, ale po tom, co předvedli v Praze, nepůjdu. Na to, co požadují po holkách, bych osobně nepřistoupila. Říkali, že na holky čeká mnoho překvapení… Jestli je tohle to překvapení, pak děkuji, ale nechci. Omlouvám se všem, co mě podporovali a fandili a věřím, že mému rozhodnutí rozumíte. Mám svoji cenu. Prvotně jsem se přihlásila do soutěže, která má svoji hodnotu a úroveň. Bohužel ji nemá. Těším se na vás všechny na dalších akcích, přehlídkách a focení," dodává Kristýna. (red)

Komentáře

Úpadek kulturnosti je všeobecný.Filmy dělané novou technikou jsou slepá ulička.Na zeleném plátně blbě sprostě,kecá plné band černochů a různých multikulturních zgrčenců.Tohle za 30 let sledovat nikdo nebude,jak dnes staré,kvalitní barevné filmy z před 20-40 lety.

Poslat nový komentář