Mezi finalistkami Miss OK je prostějovská studentka!

Mezi finalistkami Miss OK je prostějovská studentka!
Foto FB Kristýna Dohnalová, MissOK
Další fotky: 
Mezi finalistkami Miss OK je prostějovská studentka!

Ve čtvrtek 12. ledna proběhl casting MissOK v BEA campusu Olomouc, kde bylo vybráno dvanáct nejkrásnějších dívek středních škol Olomouckého kraje! Do finále soutěže MissOK 2017 postoupila i Kristýna Dohnalová z RG a ZŠ Prostějov.

Dívky se nejprve porotě představily, potom následovala tradiční promenáda v plavkách, a poté absolvovaly krátký rozhovor s porotou. Porota po třech kolech vyřazování vybrala dvanáct nejkrásnějších a nejtalentovanějších finalistek. Na castingu panovala přátelská atmosféra, dívky dosahovaly svým vystupováním profesionální úrovně, a tak měli porotci opravdu těžké rozhodování.

V porotě byly přítomny takové osobnosti, jako moderátorka a herečka Eva Decastelo, moderátorka a herečka Vendula Fialová, fashion blogger a model Michael Klika, fotograf Lukáš Navara či módní návrhářka Marta Musilová a další.

A co čeká naše finalistky před závěrečným galavečerem, než budeme znát konečná jména vítězek? Mnoho učení a příprav! Hned příští týden absolvují focení s fotografkou Monikou Czabeovou v Golf Resortu Olomouc, dále budou na soustředění nacvičovat choreografii pod vedením baletek z Moravského divadla Olomouc Kateřinou Iranovou a Ditou Salayovou a trénovat svá vystoupení na volnou disciplínu. Držte jim všem palce!,“ vzkazují organizátoři. (red)

Komentáře

Ok je oholená k.....?

Poslat nový komentář