Čtvrtá z Prostřeno. Prostějovská servírka Renata

Čtvrtá z Prostřeno. Prostějovská servírka Renata
Foto FTV Prima

Jak PvNovinky informovaly, od 13. února můžete na FTV Prima v pořadu Prostřeno sledovat zástupce z Prostějovska. Z pěti účastníků to budou hned tři ženy, čtvrtá pochází ze Šumperka a pátým je muž z Olomouce. Nejstarší účastnici je přes šedesát let a poslední z žen ještě nebylo dvacet, takže nás čekají zajímavé a pestré večery. Dnes představujeme čtvrtou soutěžící, paní Renatu, která se k plotně postaví ve čtvrtek.

Renata Seidlová (44) pracuje jako servírka, předtím dělala lesní dělnici, toho ale musela ze zdravotních důvodů po autonehodě zanechat. Čtvrtá hostitelka žije s druhým manželem Miroslavem, svojí první láskou, v bytě 2+1 v domku v Prostějově, chová kočku i slepice. Její muž má z předešlého vztahu dceru Kristýnu a u ní v bytě bude Renata ve čtvrtek vařit, protože u ní doma probíhá rekonstrukce po havárii vody. Renata se do pořadu přihlásila sama, chtěla prý „ukázat národu, co všechno ji maminka naučila“.

Tvrdí o sobě, že je cholerická a upřímná. Má ráda dobrou zábavu, je veselá a prý má velké srdce. Zajímá ji práce, rodina. Vaření je pro ni koníček, ráda připravuje vše, co chutná jí a rodině. Chutě: V jídle není vybíravá, nejradši má asi svíčkovou, nesnáší krupicovou kaši. Během stolování jí vadí přetvářka.

Její motto: Život je boj, tak bojuj!

Pokud vyhraje 60 000 korun, tak část peněz použije na bydlení a část na dovolenou s manželem. (ber)

 

Poslat nový komentář