Hanácké pivní slavnosti se blíží!

Hanácké pivní slavnosti se blíží!
ilustrační foto plakátek

Je jaro a čas, kdy vypukne další ročník Hanáckých pivních slavností, se krátí. PvNovinky přináší další informace o pivovarech, které se akce zúčastní. A pozor, i letos budeme soutěžit o vstupenky!

Čtvrtý ročník pivních slavností dlouho hledal místo, kam by se uchýlil. Organizátoři měli několik variant, ale ani jedna nebyla vyhovující. Nakonec akci zachránil soukromý majitel prostoru vedle OC Plumlovská.

Petr Paníček má jasno má o velké části programu. „Slíbit mohu HARLEJ, Minami, O5 a Radeček, Klementův lazaret," pochlubil se. 

Díky novému místu s větším prostorem se Hanácké pivní slavnosti chtějí soustředit na největší prezentaci malých a minipivovarů na Moravě. Pozvaly cca sedmdesát firem z Moravy, již teď mohou slíbit přes padesát druhů piv a to i značky, které se nikdy před tím v Prostějově neobjevily. V nabídce je například pivo z Jarošova, Kroměříže, Strakonický dudák, pivo z Biskupického pivovaru Gajdoš či brněnský Hausknecht.  

„Dále jsme se vrátili k původnímu systému občerstvení, opět bude opékané selátko, makrely, klobásy a prostě vše, čím jde důstojně omastit hoba, jak se říká u nás na Hané,“ usmál se Petr Paníček.

Tento ročník prostějovských pivních slavností bude hraniční, ukáže, jakým směrem se dále budou ubírat. 

Předprodej vstupenek už je v plném proudu. Akce se bude konat 6. května, a to i s bonusem. Organizátoři zajistili prodloužení slavností až do 24 hodin. Záštitu nad Hanáckými pivními slavnostmi převzala zastupitelka Milada Sokolová. (red)

 

Poslat nový komentář