Historicky první ročník Pivního maratonu se kvapem blíží!

Historicky první ročník Pivního maratonu se kvapem blíží!
ilustrační foto plakát

Dvanáct vybraných hospod, pivo, běh a hlavně přátelé a zábava! Máte zájem se akce zúčastnit? Kdo základní registraci, která probíhala do patnáctého září, nestihl, nemusí zoufat! Přihlášení na maraton bude možné i na místě v den konání akce!

Jaká jsou pravidla soutěže?

Maratonu se můžou účastnit jednotlivci či smíšená družstva (max. 3 členné). Každý soutěžící musí vypít alespoň sedm piv v sedmi různých podnicích s tím, že muži pijí velké pivo a ženy mohou zvolit i malé pivo. Každý závodník bude mít možnost při své trase maratonu navštívit až dvanáct hospod. Start i cíl bude na Horním náměstí. Závodníci budou rozděleni do skupin a každé budou přiděleny povinné zastávky, které budou strategicky rozdělené ve větší vzdálenosti mezi sebou. Trasy budou rozplánované tak, aby celková vzdálenost byla srovnatelná. Mapu se zaznačenými hospodami dostane každý účastník při startu.

A jaké podniky budete moci během soutěže navštívit? Můžeme prozradit, že piva se během maratonu budou točit v moderní restauraci v M Trojce, v restauraci Garnet či v restauraci a party clubu Varna. Také se můžete těšit na Beer Bar Na Stojáka, na Kozlovnu, Good Beer Club či na restauraci Jízdárna a minipivovar a steakhouse Riegrovka.

Každý účastník si bude moci vygenerovat diplom o účasti a také obdrží na startu malý dárek. A třešnička na dortu po maratonu - každý závodník si bude moci dát zdarmadrink Jameson Caskmates v The BLACK STUFF Irish Pub & Whisky Bar!

Na ty nejúspěšnější závodníky v jednotlivých kategoriích čeká odměna v podobě pobytu v hotelu Valdes v Loučné nad Desnou!

A na závěr, k dobrému pivu patří dobrá muzika! Večer přijďte oslavit svou výhru, ale hlavně účast, do S klubu, kde to rozjedou kapely Faith No More Tribute band a Klementův lazaret.

Tohle si prostě nemůžete nechat ujít! Pro více informací neváhejte navštívit adresu www.pivnimaraton.cz nebo Facebook. (red)

 

 

 

Poslat nový komentář