Casting MissOK v Olomouci zná své finalistky

Casting MissOK v Olomouci zná své finalistky
Foto miss OK
Další fotky: 
Casting MissOK v Olomouci zná své finalistky
Casting MissOK v Olomouci zná své finalistky

Na castingu letošního ročníku soutěže Miss středních škol Opravdová krása byla z dvacítky uchazeček vybrána finální desítka. Možná právě jedna z nich vyhraje titul MissOK 2018. Dívky však čeká ještě dlouhá cesta.

První casting MissOK 2018 se konal v neděli 28. ledna v OC Olomouc CITY. Na dívky čekala třináctičlenná porota. V té zasedli například stylista, choreograf a ředitel modelingové agentury v Ostravě Luděk Šmehlík, olomoucký fotograf Lukáš Navara, loňská vítězka Miss OK Lucie Henslová a samozřejmě ředitel soutěže Roman Štěpánek.

Castingem provázel a dívky povzbuzoval moderátor Frekvence 1 a Auto Moto Revue Petr Šimek. Všechny dívky nejprve ve trojicích předstoupily před porotu a představily sebe i školu, na které studují. Po prvním kole proběhl první předvýběr. Vybrané dívky čekala, pány velmi oblíbená disciplína, promenáda v plavkách a casting dívky zakončily rozhovorem s porotou.

Kromě půvabu soutěžících dam okouzlil diváky svým zpěvem také účastník Československo má talent Adam Hobza, který předvedl své oblíbené písně Elvise Presleyho.

„Výběr finálové desítky byl velmi těžký. Všechny dívky byly sympatické, chytré a velice talentované. Už se moc těším na děvčata ve Zlíně a v Brně," pochvaloval si ředitel soutěže a zároveň předseda poroty Roman Štěpánek.

„Tři dívky studují v Olomouci, pět v Šumperku a další jsou ze středních škol v Přerově a Zábřehu. Nejčastěji je ale zastoupené gymnázium," po­kračoval Roman Štěpánek.

Vítězkami olomouckého castingu se tedy staly tyto dívky:

Viktorie Teclová, Alena Ryšavá, Bára Skývová, Jana Morávková, Adéla Horáčková, Natálie Roubaliková, Nelly Urbánková, Aneta Kurfürstová, Petra Pospíšilová, Sára Kubelková, Marcela Baníková (náhradnice).

MissOK 2018 je 5. ročníkem soutěže krásy, jež se po Olomouckém kraji rozrůstá a přichází s novým, větším formátem, který nově expanduje téměř na celou Moravu. Do loňského roku tato soutěž působila pouze v Olomouckém kraji, kde symbolicky zahájila šňůru letošních castingů. Další castingy čekají dívky ze středních škol Zlínského a Jihomoravského kraje. Už příští pátek 2. února proběhne casting ve zlínském 14|15 Baťově institutu a v neděli 18. února ve Velkém Špalíčku v Brně.

Po castinzích čekají dívky krajské semifinálové galavečery, z nichž vzejdou finalistky závěrečného galavečera, které svedou souboj o titul královny středních škol - MissOK 2018.

Dívky ze středních škol se ještě stále mohou hlásit na stránce www.missok.cz nebo mohou přijít rovnou na casting! (red)

Poslat nový komentář