Asterová a Slezáček? To je semifinálový večer MISS OK 2018!

Asterová a Slezáček? To je semifinálový večer MISS OK 2018!
ilustrační foto plakát

V sobotu 21. dubna 2018 se v NH Collection Olomouc Congres bude již po páté rozhodovat o Miss Opravdová krása – Miss OK 2018 pro Olomoucký kraj. Neskutečnou podívanou si nesmíte nechat ujít již od 19 hodin. V průběhu večera nás čeká velká podívaná v podobě pestrých volných disciplín, originální módní přehlídky, úchvatné promenády v plavkách krásných děvčat i bohatého kulturního programu. Celým večerem vás budou provázet hvězdní moderátoři Jitka Asterová a Bořek Slezáček. 

„Třetí krajský galavečer je již na spadnutí a my jsme zvědaví na vítězky posledního večera. Zároveň se ale velmi těším na závěrečné finále v Mikulově, které bude opravdu velké. Víc zatím prozrazovat nebudu. Máte se ale na co těšit,“ říká s nadšením Roman Štěpánek, ředitel soutěže.

Můžete se těšit na deset krásných dívek, které poctivě trénují své choreografie, aby jak před diváky, tak před porotou předvedly to nejlepší. Přece jen budou bojovat o titul nejkrásnější středoškolačka v Olomouckém kraji. Tři vítězky také postoupí do velkého finále Miss OK, které se bude konat 16. června v zámeckém areálu v Mikulově. (red)

Poslat nový komentář