Soutěž MISS středních škol 2011 zná finalistky

Soutěž MISS středních škol 2011 zná finalistky
Malá připomínka loňských finalistek. Jaké budou ty letošní?

Příprava soutěže o nejkrásnější středoškolačku v Prostějově MISS 2011 se už rozjela na plné obrátky. V pondělí proběhl první casting, z něhož vzešly finalistky, které budou na galavečeru v pátek 2. prosince bojovat o korunku královny krásy.

„Z přihlášených studentek jsme vybrali devět, které postupují do finále. Z nich pak při galavečeru vybere porota královnu krásy a dvě vicemiss, šanci dostane i publikum, které vybere nejkrásnější středoškolačku podle svého mínění,“ uvedla organizátorka Milada Sokolová.
Zatímco vloni se ve finále objevilo dvanáct dívek, letos pořadatelé omezili počet na devítku. Je to z časových důvodů, protože do galavečera byla přidána další soutěžní disciplína, aby soutěžící dívky předvedly široké spektrum svých zájmů a zvýraznily co nejvíc své přednosti. Pro pořadatele to nebyla jednoduchá volba vytřídit všechny přihlášené dívky a některé z nich zklamat vyřazením.
Casting odstartoval maraton příprav na soutěžní galavečer. Fotografování, zkoušky šatů, vystoupení pro volné disciplíny, příprava choreografie a konečného scénáře počínaje výběrem hudby a generálkou na velké finále konče.
Volbu MISS středních škol 2011 může opět prožívat i veřejnost díky tipování, protože pořadatelé zamýšlejí vyhlásit MISS internet a MISS Večerník. Držitelky všech titulů budou známy už za čtyři týdny.
(jap)

Poslat nový komentář