Představujeme finalistky soutěže MISS středních škol 2011

Představujeme finalistky soutěže MISS středních škol 2011
ilustrační foto

Galavečer soutěže MISS středních škol 2011 se nezadržitelně blíží a finalistky se již pilně připravují. Mají za sebou fotografování na zámku a v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem, čeká je zkoušení šatů, účesů, líčení, nácvik volných disciplín, generálka. 

 

V prodeji jsou již vstupenky na finálový večer. Vstupenky jsou již v předprodeji v knihkupectví v Doně ve Svatoplukově ulici 28. Dívkám už se načítají hlasy posílané jednak smskami, jednak hlasováním v rámci internetových novin, které jim mohou vynést titul MISS Večerník nebo MISS Prostějovské Novinky. Hlasovat pro MISS INTERNET 2011 můžete zde: http://pvnovinky.cz/miss-internet-2011.

 

Dívka číslo 1. 

Michaela Mirohnová studuje Střední školu ART ECON v Prostějově. 

Měří 163 centimetrů, do soutěže ji přihlásily kamarádky. MISS bere každopádně jako dobrou zkušenost a přestože měla zpočátku pochybnosti, teď má radost, že se takové akce zúčastní. 

“Studuji druhý rok na škole se zaměřením na grafiku, baví mě hlavně práce na počítači a určitě se budu snažit, abych mohla pokračovat dál. Moje představy o profesním životě jsou s počítačem a grafikou spjaty, chtěla bych pracovat například v reklamě,” nastínila své současné i budoucí snahy šestnáctiletá Michaela. 

Volný čas dělí mezi množství zájmů. Kromě tance, kterému věnuje většinu svého volného času, si ráda zasportuje při tenisu nebo volejbalu, v zimě ráda bruslí a lyžuje. Ve volné disciplíně si patrně vybere právě tanec.        

 

Dívka číslo 2.

Yveta Keremidčievová je studentkou Střední školy designu a módy v Prostějově v předmaturitním 4. ročníku. 

Měří 173 centimetrů, do soutěže miss prostějovských středních škol byla přihlášená už vloni, letos dostala nabídku k účasti přímo od pořadatelů. 

„Bude to určitě zajímavá zkušenost, takové nejsou k zahození,“ míní osmnáctiletá Yveta. Studuje obor grafika designu, protože výtvarná činnost a malování ji nesmírně baví a věnuje jí hodně času i mimo školu. Vloni ukončila základní výuku na ZUŠ v Prostějově obor výtvarná výchova. Po maturitě zamíří na Baťovu univerzitu do Zlína, aby si své znalosti prohloubila studiem na vysoké škole a mohla se pak věnovat grafickému designu v reklamní agentuře. 

A jaké má Yveta koníčky? Malování a zase malování. Pokud jí přece jen zbude chvilička, pak si ráda zabruslí nebo zajezdí na snowboardu.    

 

 

Dívka číslo 3.

Sofie Dohnalová bude v letošním školním roce maturovat na Střední odborné škole podnikání a obchodu, spol. s r.o. v Prostějově. 

176 centimetrů vysokou studentku baví jazyky, v budoucnu je chce uplatnit při cestování. Na základní škole začala s němčinou, teď si přibrala angličtinu a koketuje i s francouzštinou. „To je ale dost těžký jazyk, přesto bych chtěla zvládnout alespoň základy. Jazyky jsou pro mě prioritou,“ tvrdí devatenáctiletá studentka.

Do soutěže miss prostějovských středních škol se přihlásila sama, bude to pro ni zkušenost, jak říká,  v domácím prostředí. Už má za sebou finále soutěže OPEN Brno a rok se věnuje modelingu jako koníčku. Přesto považuje za důležité dokončené vzdělání, v budoucnu převezme po svém otci rodinnou firmu. Mezi její další záliby patří zpěv, tanec a herectví, už na základní škole chodila do dramatickém kroužku. Je kamarádská, hraje tenis a má ráda zvířata.          

 

Aktuální pořadí MISS INTERNET 2011:

Veronika Augustínová (č. 4) 21%

Gabriela Marková (č. 9) 20%

Adéla Špicerová (č. 6) 19%

Michaela Mirohnová (č. 1) 14%

Monika Nevrlá (č. 5) 13%

Pavlína Medříková (č. 8) 6%

Yveta Keremidčievová (č. 2) 4%

Kristýna Hlostová (č. 7) 3%

Sofie Dohnallová (č. 2) 1%

Zatím hlasovalo 2.182 čtenářů.

(jap)

Poslat nový komentář