Představujeme finalistky MISS středních škol 2011 (2)

Představujeme finalistky MISS středních škol 2011 (2)
ilustrační foto

Galavečer soutěže MISS středních škol 2011 se nezadržitelně blíží a finalistky se již pilně připravují. Mají za sebou fotografování na zámku a v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem, čeká je zkoušení šatů, účesů, líčení, nácvik volných disciplín, generálka. 

V prodeji jsou již vstupenky na finálový večer. Vstupenky jsou již v předprodeji v knihkupectví v Doně ve Svatoplukově ulici 28. Dívkám už se načítají hlasy posílané jednak smskami, jednak hlasováním v rámci internetových novin, které jim mohou vynést titul MISS Večerník nebo MISS Prostějovské Novinky. Hlasovat pro MISS INTERNET 2011 můžete zde: http://pvnovinky.cz/miss-internet-2011.

Dívka číslo 4.
Veronika Augustínová studuje Švehlovu střední školu obor podnikání – 1. ročník nástavbového studia.
Její výška je 165 centimetrů. Má už v kapse výuční list, ale chce se dál vzdělávat, po dosažení maturity zamýšlí studovat práva. “Baví mě jazyky, učím se anglicky a domluvím se i ukrajinštinou, kterou jsem pochytila od kamarádky, když jsem ji byla navštívit,” svěřila se dvacetiletá Veronika. Strašně ráda prý nakupuje, baví jí cestování, zpěv, tanec, fotografování a ráda také sportuje, především plave nebo snowboarduje. Do soutěže miss ji přihlásila kamarádka prakticky bez jejího vědomí. “Prostě mi to oznámila. Ale jsem teď tomu ráda, má se zkusit všechno,” připustila.

Dívka číslo 5.
Monika Nevrlá je studentkou 4. ročníku Gymnázia Jiřího Wolkera.
176 centimetrů vysoká osmnáctiletá dívka se přihlásila do soutěže na impulz kamarádky. Ale nakonec se jí zalíbilo něco nového vyzkoušet. Sama o tom přemýšlela, ale neměla odvahu přihlášku podat. „Volný čas věnuji svým koníčkům tanci, hudbě a divadlu. Na nic jiného mi už moc času nezbývá. A když přece, zas je to kultura,“ prozradila na sebe Monika. Tancuje od pěti let a vystřídala snad všechny styly. Je členkou studentského divadla POINT a po maturitě hodlá zamířit na brněnskou JAMU.

Dívka číslo 6.
Adéla Špicerová studuje ve 2. ročníku Gymnázia Jiřího Wolkera.
Měří 168 centimetrů, do soutěže miss ji přihlásila spolužačka. O budoucnosti po maturitě zatím neuvažuje, ale líbila by se jí například medicína se zaměřením na fyzioterapii. Koníčků a zálib má hodně. Především se věnuje tanečnímu oboru na ZUŠ v Prostějově a je členkou souboru BUĎ. Kromě tance se věnuje divadlu a ráda fotografuje jak přírodu, tak momentky ze života lidí. K udržování dobré fyzičky si vybrala fitbox. (jap)

Aktuální pořadí MISS INTERNET 2011:

Adéla Špicerová (č. 6) 24%

Veronika Augustínová (č. 4) 21%

Gabriela Marková (č. 9) 19%

Michaela Mirohnová (č. 1) 12%

Monika Nevrlá (č. 5) 12%

Pavlína Medříková (č. 8) 5%

Yveta Keremidčievová (č. 2) 4%

Kristýna Hlostová (č. 7) 2%

Sofie Dohnalová (č. 2) 1%

Zatím hlasovalo 2.498 čtenářů.

Poslat nový komentář