Michal Šeps se těší do Prostějova na krásné holky :-)

Michal Šeps se těší do Prostějova na krásné holky :-)
Michal Šeps s Tomášem Jurenkou

V pátek 2. prosince v 19.00 hodin odstartuje ve Společenském domě velké finále!

Již za necelých 95 hodin začíná galavečer soutěže krásy Miss prostějovských středních škol 2011. Jednou z největších hvězd slavnostního programu bude zpěvák Michal Šeps, který v neděli 4. prosince sedmnácté narozeniny. Přestože skončil v semifinále, byl jednou z nejvýraznějších postav letošní Česko Slovenské Superstar. Jak je o Michalovi známo, je to velký pohodář. „Do Prostějova už se moc těším, navíc tam jsou prej moc pěkný holky,“ vzkázal s úsměvem svým prostějovským fanynkám prostřednictvím PV Novinek Michal.

*Michale, už jsi v Prostějově někdy vystupoval?
Bude to premiéra, ale v Prostějově jsem se už byl podívat. Bylo to nedávno, přijel jsem za svým kamarádem Tomášem Jurenkou.

*Jak bude tvoje vystoupení na Miss středních škol vypadat?
Je o mě známo, že nesnáším playback, takže budu zpívat samozřejmě naživo se svou kapelou. V programu máme asi dvacet minutek, tak to bude dejme tomu tak pět písniček.

*Co si myslíš o soutěžích krásy?
O soutěžích miss si myslím..., vlastně nemyslím nic, protože je nesleduju, ale vůči každému, kdo jde do nějaké soutěže, respekt jako :-D

*A jak se jinak máš, co děláš?
No, já se mám pořád pracovně. U nás v Trutnově mám kapelu, jmenujeme se Trutboys. Teďka mám rok volna od školy, abych se mohl naplno věnovat hudbě. Fakt ji miluji :-D.

*Takže nepracuješ v Praze?
Ale jo, do Prahy občas jezdím, za různýma lidma, do studií. Teďka třeba peču s DJ Kavou, Mr. Cocomanem a dalšími zajímavými lidmi.

*Jaké jsou tvé ambice?
Chci hlavně lidem v České republice přinést ty pozitivní vibrace v dnešní těžké době a doufám, že mě v tom budou podporovat. Jinak v lednu bychom s kapelou chtěli točit album. Texty a hudbu si píšu sám, ale teďka mám kamaráda textaře Jiřího Harnacha z Brna (známý textový improvizátor ze soutěže Československo má talent – pozn.red.), takže se lidi mají na co těšit.

*Co vzkážeš do Prostějova?
Vedle toho, že se samozřejmě moc těším na publikum, máte v Prostějově taky reggae, a to kapelu Zion Squad, kluci mají u mě velkej Big up! za půjčení jednoho songu.
(bp)

Poslat nový komentář