Čtenáři PV Novinek hlasovali pro Adélu Špicerovou

Čtenáři PV Novinek hlasovali pro Adélu Špicerovou
ilustrační foto

MISS Sympatie Prostějovských Novinek se stala podle vás čtenářů Adéla Špicerová. Získala největší počet hlasů, celkem jich na portálu Prostějovských Novinek bylo registrováno 3011. Adéla získala multifunkční tiskárnu Canon, kterou věnovala do soutěže firma Habro Jana Navrátila.  

Sedmnáctiletá studentka Gymnázia Jiřího Wolkera, která má ráda divadlo, tanec, fotografování a fitbox, získala sympatie čtenářů svýma velkýma očima. Jak se svěřila po skončení galavečera ještě plná dojmů, soutěž si užívala a byla jí nadšená. 

„Rozhodně bych do toho šla znovu. Zpočátku jsem si nepřipouštěla nějaký stres, až jsem vstoupila na molo, pak jsem pocítila trému. Ale rychle to přešlo,” přiznala Adéla. Ocenila dobrou organizaci soutěže a profesionalitu, s jakou byla děvčata na finálový večer připravena. 

Každá z finalistek měla již přichystán rozvrh podle svého typu, absolvovaly zkoušky a fotografování v pletených modelech designerky Petry Kotrysové. „Měly jsme kolem sebe příjemné lidi, ať už to byly kosmetičky a kadeřnice, nebo choreograf pan Hubený. I holky byly moc fajn, nebyla mezi námi žádná rivalita, podporovaly jsme se a povzbuzovaly navzájem. Při finálovém večeru nás všechny v zákulisí udržovali v dobré náladě moderátoři Aleš s Mirkem,“ ocenila čerstvá Miss Sympatie. Jako členka souboru BUĎ při prostějovské ZUŠ si pro volnou disciplínu vybrala scénický tanec nazvaný Darmoděj. S výběrem a přípravou pomohla Adéle trenérka a učitelka tanečního oboru.

Vítězce ankety na našich internetových stránkách gratulujeme a přejeme hodně úspěchů při studiu a splněná přání v osobním životě.                   

 (jap)

Poslat nový komentář