Na otázku, kde bydlím, odpovím do 30 dnů. Písemně!

Na otázku, kde bydlím, odpovím do 30 dnů. Písemně!
Foto archiv ber

 

Uvolněný radní Jaroslav Šlambor se stal v minulém týdnu hvězdou titulní stránky zpravodajského deníku MF DNES. Redaktor jej totiž vyfotil v místě jeho skutečného bydliště - ve Skalce. Podle místních tam žije dokonce už přes dva roky. K tématu se přes bouřlivou debatu odmítl vyjádřit i na včerejším zastupitelstvu. Část jeho členů žádala, aby byl právě z tohoto důvodu zbaven mandátu.

"Veškerá má dřívější vyjádření byla účelově překroucena. Nemám důvod tady veřejně něco vysvětlovat, odpovím písemně do 30 dnů," vyjádřil se radní Šlambor na otázku, kde skutečně bydlí. Trvalé bydliště má v Prostějově, v bytě svého syna.

Na druhém zastupitelstvu se Šlambor na stejnou otázku vyjádřil v tom smyslu, že ve Skalce spolu s manželkou koupil rozestavěný dům. "Občas v něm přespávám, hlídám stavební materiál. Stavba není zkolaudovaná a nemá číslo popisné," uvedl tehdy. Podle MF DNES ale starosta obce Antonín Frgal potvrdil, že Šlamborovi v domě bydlí už třetí rok. Mimo vysvětlení, jak je to vlastně s trvalým bydlištěm, čeká Jaroslava Šlambora i šetření Stavebního úřadu. Bydlení v nezkolaudované stavbě je podle stavebního zákona přestupkem, za který hrozí až milionová pokuta. (ber)

Komentáře

.."pokud myslíš Pospíšila, tak ten si z politiky udělal soukromý byznys...a ještě mu to lidi žerou..."

Vážený pane, až budete mít Vysokou školu krmičskou (ODS&KSČ - prý byl taky u nich), tak byste si uděla ten byznys taky, stačí pochopit, že voliči jsou dobytek, co je třeba nakrmit sliby (viz volební leták PéVéčka), "ovčan" se nažere a lístek do urny jim vhodí.... 

"pronásledovali byste tak i člena PéVéčka (dř.ÓDéeSáka) nebo třeba někoho za podvody s datcí na školu na Husáku??" - pokud myslíš Pospíšila, tak ten si z politiky udělal soukromý byznys...a ještě mu to lidi žerou...

Tak on porušil zákon... dokonce 2x... jak volební, tak stavební... a prý je to hon na čarodějnice...!

Vrať se do kontrarozvědky soudruhu...Je vidět ,že KGB (dnes FSB) zase vytahuije ze svazků svoje nejlepší kádry...

Haha prej hon na čarodejnice ve stylu 50. let. To bych jim naopak přál, pěkně pohoupat se na laně tak jak to v těch 50. letech prováděli jejich kolegové z partaje. Na tomhle Šlamborovi a ještě jeho kolegovi Augustýnovi je vidět, co je to za kur*y. A PéVéčko na tom není o moc líp, pěkně vecpat se na radnici a honem do koalice s KSČ(M). Je mi z toho zle, ale asi si obyvatelé Prostějova lepší radnici nezaslouží když si je zvolili.

Hon na čarodějnice v duchu komunistických represí z 50. let minulého století... pronásledovali byste tak i člena PéVéčka (dř.ÓDéeSáka) nebo třeba někoho za podvody s datcí na školu na Husáku??

Poslat nový komentář