Výstavba komunitního domu v Sušilově ulici pokračuje

Výstavba komunitního domu v Sušilově ulici pokračuje
Foto MMP
Další fotky: 
Výstavba komunitního domu v Sušilově ulici pokračuje

Stavba v Sušilově ulici v Prostějově bude sloužit jako komunitní dům pro seniory s pětadvaceti bytovými jednotkami, určenými k trvalému bydlení. V 1.NP jsou umístěny garáže a ve 2.NP - 4.NP jsou situovány bytové jednotky.

Výstavba je navržena v souladu s vyhláškou 398/2009 Sb. o bezbariérovém užívání staveb. V objektu jsou navržena vyhrazená parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace v prostoru. Všechna podlaží objektu jsou přístupná výtahem. Vstup do komunitního domu je řešen bezbariérově.

Objekt komunitního domu bude přímo dopravně napojen na stávající komunikaci v ulici Sušilova jedním sjezdem.

Komunitnímu domu musel ustoupit původní bytový dům, který býval sídlem Charity. (ber)

 

Komentáře

nejvetsi spina fetacka ktera si dovolila srazit na kole ve vecernch hodinach starsi pani ktere po upadnuti na zem misto pomoci sebral zlaty retizek z krku si nezaslouzi nic jineho nez zlamani rukou na kazdem kroku Petr a Roman Batikovi

Žádný strach, naše Alenka už rozdala "notečky" na vyvolené se vždy dostane :-)) Jedna z její posledních akcí ve "prospěch" všech spoluobčanů!

Luxus pro 25 vyvolených, každý byteček za cenu slušného rodinného domu. Nedávno šly k zemi jezdecká kasárna, kde mohlo být asi 80 bytů za podstatně nižší cenu.
Zajímavé bude, kdo a jak bude ty vyvolené vybírat. P.

Poslat nový komentář