Pozor, soutěž o lístky na koncert Vaška Neckáře!

Pozor, soutěž o lístky na koncert Vaška Neckáře!
ilustrační foto

 

Patří mezi klasiky české hudební scény. Herec, zpěvák, bojovník. Kdo by neznal prince z filmu Šíleně smutná princezna, koho by nerozněžnil železničář Miloš Hrma v Ostře sledovaných vlacích. Kdo by si rád neposlechl jeho Stín katedrál či Lékořici...

Václav Neckář, věčný kluk, kterého v roce 2002 postihla těžká nemoc, se zvedl jako bájný Fénix. S písní Půlnoční, kterou natočil v roce 2011 se skupinou Umakart jako úspěšný filmový soundtrack k filmu Alois Nebel, dobyl znovu srdce posluchačů všech věkových kategorií.

Za necelý měsíc, přesně 23. října, oslaví sedmdesáté narozniny. Popřát mu můžete i vy. Díky agentuře Mamut bude 7. října koncertovat v Prostějově i se skupinou Bacily svého bratra Jana.

 

Agentura Mamut Tomáše Grepla poskytla našim čtenářům možnost podívat se na koncert zdarma. Stačí do 3. října zaslat do redakce PvNovinek.cz odpověď na otázku:

Jak se jmenuje film, ke kterému Václav Neckář natočil v roce 2011 soundtrack?

Na tři vylosované čekají vstupenky pro dvě osoby.  (red) 

 

Komentáře

Soundtrack k černobílému filmu ALOIS NEBEL 

FRGALOVÁ J......... TEL.775 213 979

 

 

V roce 2011 Václav Neckář natočil se skupinou Umakart velmi úspěšný filmový soundtrack k filmu Alois Nebel s názvem Půlnoční.s pozdravem Krupová Lenka, Bílovice č. 20,  798 41,tel 725901300

 

Zdravím,odpověď film se jmenuje Alois Nebel A. Dušek PV 607646820/kdyby se na mě usmálo štěstí v co nevěřím,tak lístky dám mým dvěma vnučkám jako dárek.Tak uvidím.

Dobry den.Film,ke ktere,

mu nazpival V.Neckář pisen Půlnčni se jmenuje  Alois Nebel.S pozdravem Bibrlova Jitka.Norska 3.Prostejov.tel774887107

 

Poslat nový komentář